vineri, 30 martie 2007

BLESTEMUL TELECOMENZII!


Un studiu de piata arata ca telecomada este cel mai butonat lucru din lume. In Romania sigur e in top. Peste telefon, peste tastele de la calculator, peste tot. Romanii inca mananca televizor pe paine. In fiecare camera exista aproape un televizor (si asta tot statisticile o spun!). Suntem dependenti de ceea ce ne spun oamenii de pe ecran. Suntem dependenti de drogul TV, care, dintre tarile europene, se mai poarta doar in Romania.

Share-ul in tarile din vest este in continua scadere. Si in tarile care ne-au luat fata mai repede la integrare.

Acasa, in bar, la servici, mai nou si pe strada (cu ultimele tehnologii) romanul inghite televizorul.
Si daca ar fi ca mancarea s-ar mai satura, dar nu e asa.

Dupa ora 7 seara, mai bine de jumatate dintre romanii isi strica ochii in fata micului ecran.

Cand oare romanul va ajunge sa aleaga un film la cinematograf - in locul unuia vechi de ani de zile de la TV?

Cand oare romanul va ajunge sa asculte muzica de pe un CD original si nu pirat, sau sa isi cumpere DVD-ul cu noul clip al lui X, in loc sa astepte mareata exclusivitate de la postul Y?


Sunt sigur ca mai trebuie sa treaca ani. Uniunea European educa, dar nu baga mana in sanul romanului. Acolo e civilizatie. Doamnelor, domnilor, domnisoarelor, etc... mai avem de invatat. Hai sa mai tragem cu ochii prin curtea vecinilor dinspre vest!

luni, 26 martie 2007

NATIONALA ALBA


S-a dus vremea prafurilor, care adormeau nationala. Albul nu mai este cel pe care fotbalul romanesc il inhala in trecutul apropiat. A devenit culoarea nationala, dupa meciul din Olanda. Un punct mare reusit de o echipa mare. Romania a fost mai bun ca Olanda si n-o spunem noi romanii subiectivi, ci olandezii, care s-au prins repede ca romanii nu mai sunt ca acum doi ani - prafuiti, fricosi si usor de batut. Mutu nu mai este "drogatul", este liderul unei generatii. Chivu a simtit cu noul nas mirosul de fotbal bun al Romaniei. A fost suparat ca n-a avut cum sa joace. A ratat hora romaneasca de la Rotterdam. Un port blestemat, altadata, pentru romanii, a insemnat locul reinvierii unei nationale. Unei generatii care a ratat tot. Acum e timpul sa schimbam rolul. E timpul unei calificari de care suntem mai aproape ca niciodata. Sa uitam de Slovenia, care ne-a lasat acasa. Sa uitam si minutul blestemat de la Copenhaga, si injuraturile aduse de mii de romani lui Urs Meier. Sa uitam ca generatia lui Chivu si Mutu n-a ajuns niciodata acolo sus. Sa uitam ca a existat un Hagi. De la el, Romania n-a mai simtit niciodata aerul unui turneu final.

In Olanda, Mutu si ceilalti au aratat ca fotbalul romanesc traieste. Ca nationala e capabila de minuni. E capabila sa duca fotbalul romanesc unde n-a mai fost de 7 ani.


Stomatologul Merk n-a mai fost arbitru de casa, cum obisnuia. Avem un Mircea Sandu intre sefii de la UEFA si s-a vazut asta. N-a fost cu noi, dar nici impotriva noastra. Asta e un plus la psihic pentru fotbalistii romani, care porneau din start cu gandul ca vor fi furati. In Olanda n-a mai fost asa. Si sunt sigur, ca nici de acum inainte nu va mai fi.


Romania este o echipa mare, dupa un rezultat mare. 0-0 nu este o minune, este o munca pe care romanii au respectat-o. Nu pentru bani, ci pentru onoarea de a fi roman! Si s-au mandrit cu asta dupa multa vreme.

CE SE AUDE LA RADIO?!


Pentru ca suntem in perioada in care ceasul a luat-o inainte, zic eu, ca nu e cazul sa ramanem in urma cu noutatile muzicale ala lui 2007. Ce avem de ales, din ce au reusit sa lanseze pe piata artistii autohtoni, dar si cei din afara.
NELLY FURTADO e deocamdata, regina anului. Cu doua piese, ambele lansate la finalul lui 2006, domina topurile romanesti. "Say it Right" si "Good Things(come to an end)" sunt la putere aproape in toate clasamentele din Romania. O voce incantatoare, care s-a aliat cu americanii pentru a da lovitura. Si, peste toate, ia si iesit.

Baietii de la 3rei Sud Est par nemuritori in lupta cu muzica. Si-o fac cu mana lor si iese pana la urma un "lucru manual" bine lucrat. Piata supraincarcata si supralicitata din Romania are un loc, insa, intotdeauna si pentru ei. Ultima creatie, "N-ai crezut in mine" se recomanda pentru hitul inceputului de an in Romania. Alaturi de noua compozitie, zic eu, reusita a Corinei. "Overdrive" n-a ucis deocamdata suflete in Romania, insa, daca analizati topurile de prin Germania sau cele de pe la vecinii Bulgari o sa observati ca e aproape de primul loc. Sunt sigur ca-l si va atinge candva.

PINK a iesit si ea pe piata cu un material nou. Iar intrarea in topul american direct pe primul loc cu "Leave me alone" spune multe despre capacitatea solistei americane de a convinge publicul. Un stil pe care doar ea il adopta, inconfundabil, si nu in ultimul rand - placut.


AKCENT au scos de ceva saptamani noua piesa "King Of Disco", care nu se bucura de acelasi succes ca precedentele lor hituri. Deocamdata! Spun deocamdata, pentru Romania, pentru ca din nou afara, romanii stiu sa se faca placuti. Analizati topul francez si vedeti cum AKCENT a ajuns in doar 3 saptamani pe locul 3. La bataie cu Robbie Williams.


Raman, insa, la parerea ca ne aflam in fata unuia dintre cei mai prosti ani pe plan muzical. Si vorbesc aici de muzica de radio. In rest, la clubbin' lucrurile stau binisor. DJ par mai inventivi ca niciodata si reusesc sa convinga.

Monotonia ramane printre solistii consacrati, care, fie nu mai pot sa se adapteze la noile cerinte din piata muzicala, fie nu mai au inspiratia de altadata. Speram sa le vina mintea la loc si sa auzim cat mai multe muzici bune si in 2007.

Astept sa apara hiturile de vara. Cam acum, incep sa se coaca multe dintre ele.

joi, 22 martie 2007

DESTEAPTA-TE ROMANE MUTU!


Traim cu speranta. E ultimul lucru pe care-l mai avem. N-am mai vazut un turneu final, de cand eram cu 8 ani mai tanar. O generatie, de drogati, de betivi, de fumuri, care n-au stiut cum arata o calificare. Care n-au trait asta niciodata, dar care culmea da mereu senzatia ca e dezinteresata. Asta mi-a fost dat sa vad. O nationala de figuranti, pentru care reclama la sampon a fost infinit mai interesanta decat suferinta unui suporter, care da bani pe bilet sa vada fotbal.


Nu vrei, nu poti sau doar nu poti? E intrebarea care macina microbul "nationala". A cui o fi ea! Cu nationala lui, Piturca arata ca un poet dupa blocurile gri din Pantelimon, unde nimeni nu-i intelege versurile.


Acum e momentul sa se faca inteles. Mai mult ca niciodata. Pentru ca daca ne trezim iar batuti in Olanda, o sa ajungem depravatii Europei. Si asa presa din Olanda ne compara cu Cipru si Malta, pentru ca doar ei au mai reusit in istorie sa inscrie doar un gol "portocalei". Acolo suntem si noi. Nu i-am batut niciodata si acum ne iau la misto.


Arata-le tu Mutule ca si Romania poate! Si Romania vrea sa mearga la un turneu final. Gandeste-te ca e ultima ta sansa sa mai ajungi acolo. Nu te mai gandi la bani. Gandeste-te ca o tara intreaga e cu ochii pe tine, vrea goluri si fotbal de calitate. Daca ma gandesc, Romania n-a mai jucat de mult asa ceva.


Acum e timpul. Sa stoarcem toata zeama dintr-o portocala, aproape decojita. Avem si noi absente, dar ei au mai multe ca noi. Si mai importante. Sa-i punem in fund! Sa uitam de nasul lui Chivu, sau vorba lu Nicoleta Luciu, sa ne luam in piept cu ei!


DESTEAPTA-TE ROMANE MUTU!




PLOAIE IN LUNA LUI MARTE


Ploua infernal,
şi noi ne iubeam prin mansarde.
Prin cerul ferestrei,
oval,norii curgeau în luna lui Marte.


Pereţii odaii erauneliniştiţi,
sub desene în cretă.
Sufletele noastre dansau nevăzute-ntr-o lume concretă.

O să te plouă pe aripi,
spuneai, plouă cu globuri pe glob şi prin vreme.

Nu-i nimic, îţi spuneam, Lorelei,
mie-mi plouă zborul, cu pene.


Şi mă-nălţam.
Şi nu mai stiam unde-milăsasem în lume odaia.
Tu mă strigai din urmă: răspunde-mi, răspunde-mi,cine-s mai frumoşi:
oamenii?... ploaia?...


Ploua infernal,
ploaie de tot nebunească,
şi noi ne iubeam prin mansarde.
N-aş mai fi vrut să se sfârşească
niciodată-acea lună-a lui Marte.
Nichita Stanescu merita toate laudele pentru aceasta minunatie de poezie. Bravo lui!!!

joi, 15 martie 2007

ULTIMUL CONCERT DE MOZART!


Ultimele acorduri, ultima simfonie, ultimul sunet al zapezii. Pentru Fritz Strobl, care nu va mai fi vazut niciodata intr-un concurs de Cupa Mondiala. A spus ADIO sportului sau preferat, cel care l-a facut celebru, care l-a urcat pe cele mai mari podium-uri din lume. Si n-a facut-o oricum.
Chiar a vrut sa arate ca a fost ultimul concert dat de Mozart. A imbracat hainele idoului sau si s-a lansat in ultima cursa. Ultimul concert a fost doar pentru aplauze. A coborat intr-o simfonie de aplauze. Sustinatorii n-au uitat ce a facut pentru schi si nu degeaba l-au numit BIG FRITZ.
Retragerea s-a intamplat in Elvetia, si nu in patria sa Austria, dar in schi nu exista ura, numai apreciere pentru frumos si laude pentru un campion.
O medalie de aur la coborare la Olimpiada si peste 30 de podium-uri in cariera. E suficient pentru un “compozitor” al simfoniilor pe zapada. “Daca Fritz e in forma, nu il bate nimeni la coborare” spunea un alt schior celebru – Lasse Kjus. Si asa este. Cand a avut nevoie a tras din greu pentru a arata ca este cel mai bun. Ca il poate depasi si pe marele Hermann Meier.

Fritz s-a retras. Raman altii care trebuie sa ii urmeze exemplul. N-a deranjat pe nimeni, nu a jugnit pe nimeni si a fost printre cei mai iubiti schiori pe partie.
Urmele pe care le-a lasat pe zapada vor ramane mereu. Fanii stiu ca odata au avut un idol care nu i-a dezamagit. Fritz Strobl.

MINUNEA, PE CARE NIMENI NU VREA SA O RECUNOASCA!


Unii cred in minuni, altii spun ca le fac. Nimeni nu le recunoaste. Se intampla in fotbal, in sport, in politica. In tot ceea ce ne e dat sa vedem.
Daca Steaua o scotea pe Sevilla era o minune. Asa se spunea inainte de a merge la Sevilla, dupa 2-0 pentru spanioli la Bucuresti. Sigur, dupa meci, daca Steaua se califica, toate meritele erau ale jucatorilor stelei. Au jucat foarte bine, au fost mai buni, bla, bla, bla... Nu mai era in niciun caz o minune. Acelasi comentariu si pentru Dinamo - Benfica.

Revin acum la mareata Liga din Romania unde cartile se fac ca sa fie "citite" de cine trebuie.
Daca Dinamo pierde campionatul va fi o minune. Mesterii si zidarii de cluburi din Romania isi fac cruci pe la oficiale, sperand sa mai anime un pic campionatul ucis de Dinamo, in toamna. Dinamovistii isi fac si ei cruci, pentru ca Milan, Liverpool sau Valencia sa nu castige Champions League si sa intre direct in grupe. Rapidistii mai cred in minuni, jucatorii spun ca le fac. Nimeni nu va avea, insa, tupeul sa recunoasca. Vor spune la final doar : "Doamne, ce buni am fost! Ce bine am jucat!", daca vor castiga campionatul.
Sunt 14 puncte avans. Rapidul e singura care se agata de speranta. "Se mai poate" anunta Ganea, optimist din fire. Omul care a dus pe Dinamo pe primul loc, vrea acum sa-i fure locul. Numai ca la Rapid nu mai gaseste golul ca la Dinamo. Fentele lui Zicu si mingile aruncate in careu de Badoi nu sunt ca pasele lui Catalin Munteanu sau ca centrarile lui Pulhac. Ar fi o minune ca Ganea sa mai dea 16 goluri ca la Dinamo. Asta da minune!

Calculele se fac la milimetru. Rapidul tine cu Steaua, in meciul cu Dinamo, Dinamo tine cu Steaua in meciul cu Rapid, iar Steaua tine cu Dinamo in meciul cu Rapid. Clujul este scos din calcul. Strica peisajul grazilor. Si ce minune ar fi sa ajunga Clujul in Champions League! Locul 2 este, de fapt, batalia pentru primul loc. Toata lumea a vazut ca Dinamo joaca prost. Se impiedica. A aparut unda de speranta pentru ceilalti. "Painea de mancat" pe care dinamovistii au tinut-o pentru ei, dar care s-a dezghetat. Iarna prea calda a venit cu emotii pentru Dinamo.

Avea mare dreptate Turcu - Dinamo are acum 17 dusmani. Toti vor sa manace din painea dinamovistilor. Mai sunt putine etape. Parca prea putine, pentru ca Dinamo sa mai piarda primul loc.
Insa, doua infrangeri cu Steaua si Rapid scad diferenta.
Sa nu uitam ca Dinamo e capabila de minuni. Anul trecut avea 5 puncte avans in iarna si Steaua a fost campioana. Nimeni n-a spus ca a fost o minune. Poate doar in 2007, daca Dinamo va pierde titlul, Borcea, Badea, Turcu si restu vor spune, cu capul plecat, asta da minune! Sigur, dupa ce vor concedia antrenorul si mai bine de jumatate de echipa!

vineri, 9 martie 2007

OLTENIA ETERNA TERRA NOVA!


Un simbol, o iubire alb-albastra, un mit, prima semifinalista a Romaniei in Europa - este Universitatea Craiova. A fost odata campioana unei mari iubiri, cand pustii, care azi fredoneaza Adi Minune sau 50 Cent nu stiau decat de Balaci, Lung, Cartu sau Zoli Crisan.

Legendele nu dispar niciodata, asa cum nici mitul "Maxima" nu va deveni vreodata uitat.


E cel mai bun moment sa scriu despre Craiova. E meciul cu dusmanul numarul 1 din Romania al "Stiintei" - Dinamo, derby-ul orgoliilor, al unei rivalitati care dureaza de ani. E ura dintre culori.


Motivele si cauzele pentru care lupta Craiova si de ce trebuie sa bata la Bucuresti:


Mititelul arunca la bataie 4000 de dolari de om, pentru o bucurie pe care oltenii o asteapta de 13 ani - de atunci Craiova n-a mai castigat in Stefan cel Mare.


Antrenorul Fane Stoica promite un drum pe jos pana la Craiova, daca va reusi sa rapuna liderul -Dinamo.


Leii Njock si Woobay cauta primele goluri, pentru ca in 2007 n-au avut norocul sa gaseasca poarta.


Bornescu este cel mai bun portar al returului - n-a luat gol si a avut parade miraculoase cu Rapid.


Dinamovistii se tem: "Craiova e altceva fata de tur. E o echipa aranjata si care ia greu gol" - spune Borcea.


Avantaj Craiova: a scapat de Ganea, care a dat toate golurile din tur. Cu Rapid n-a fost in stare decat de un cap in gura.


1000 de olteni vin la Bucuresti. Dar vor fi mai multi. Craiova are aproape la fel de multi fani in Bucuresti ca si Dinamo.


Dinamo n-a jucat nimic in acest retur. Ultimul meci a fost o joaca cu copii de la Timisoara, si dinamovistii n-au reusit decat un egal.


Seful arbitrilor - Ghe. Constantin face orice pentru ca Dinamo sa castige - l-a trimis pe arbitrul de casa al dinamovistilor la derby, Sorin Corpodean. Sa ne aducem aminte de meciul cu Steaua din tur!


Inchei cu numele grele care sunt si vor ramane mereu alaturi de Craiova.


“Ati avut, poate, cea mai frumoasa echipa din tara. Practic, voi ati inventat fotbalul-spectacol. Trebuie sa credeti in spiritul Craiovei. Chiar daca au murit Oblemenco, Deselnicu,... si altii, Craiova nu va muri niciodata!” - IOAN GYURI PASCU


O multime de vedete vor trai pentru Craiova, asa cum au facut-o intotdeauna.


Cristi Minculescu de la Iris, "carcotasul" Serban Huidu, Mugur Mihaescu de la Vacanta Mare, Geroge Vintila de la PRO FM, Tudor Gheorghe, Romica Tociu, Mircea Badea, Adrian Paunescu sau Marius Tuca - sunt doar cativa dintre oamenii care au sufletul alturi de Craiova.


In incheiere cel mai fredonat refren:

"Tinem cu echipa noastra/ Si la bine si la greu/ O iubire alb-albastra/ La Craiova e mereu!"

RECOMAND DIN SUFLET!


"Meditatia e cheia vietii vesnice" e un citat al lui Dalai Lama. Pastor peste Tibet, Dalai Lama este un mare fun al muzicii, al creatiilor care ung sufletul. In tara sa mica si retrasa de ochii lumii, in care e greu de patruns, Dalai Lama a adus muzica de meditatie. "Este o metoda care hraneste spiritul, care alunga raul si care da pofta de viata" spunea capul Tibetanilor Budisti.

Va recomand acum cu caldura doua piese de meditatie.

Prima vine din stilul "celtic" si apartine unei voci cum putine sunt in ziua de azi. Loreena McKennit - "Tango to Evora" este deja un mit in Irlanda. Iar miturile dureza! Piesa se canta de cativa ani si este numarul unu in reteaua "IRISH PUB" din Irlanda.
Nu se incadreaza la noua era muzicala, insa este o piesa care inspira la creatie, cum explica chiar solista.

Cealalta vine din Germania si este compusa de un DJ care de la cluburi s-a indreptat si catre un alt stil. DJ SCHILLER face si altceva decat muzica de club. "Aufbruch" n-a fost hit de radio in Europa si nu va fi niciodata. Este o piesa trista, dar foarte bine lucrata. Este compusa pentru victimele razboiului din Serbia si a aparut pe coloana sonora a unui documentar, practic povestea macelului de la Belgrad.
"Am vrut sa ma alatur lumii intregi, care s-a saturat de razboaie si de mii de morti" a explicat dj-ul german.

Trist, dar adevarat. Lumea isi croieste, incet, incet, drumul spre disparitie. Muzica e cea care inca mai tine in picioare miliardele de suflete.

vineri, 2 martie 2007

MARFA DE GALATI


Va intrebati, probabil, cine este acest KIM?!

Am ramas placut surprins sa vad ca acest Kim, un coreean care joaca la Otelul Galati, este chiar fotbalist. Pana la meciul cu Steaua stiam doar ca poate sa pronunte bine "multumesc" in romana, ca asculta cu placere Cleopatra Stratan si "Ghita" si ca nu poate sa spuna corect numele niciunui coleg de echipa.

La meciul din Cupa Romaniei cu Steaua am vazut si cealalta fata a lui Kim. Cea de jucator de fotbal.

Saban a fost umilit inca odata, dupa ce a patit-o cu Robinho sau Starpici. A avut ghinionul sa dea peste acest Kim, de care sunt sigur ca nu auzise pana la acest meci.

Kim a dat primul gol al meciului si merita sa-i spunem bun venit in Romania. Sper ca a reusit sa-l convinga si pe seful de la Liga, Mitica Dragomir, ca nu numai fotbalisti de mana a treia sosesc in Romania.


Bravo Kim si bravo si lui Andrey, care a aratat ca poate, nu e chiar un portar de duzina cum se spunea.

TWO BEDS AND A COFFEE MACHINE


O adevarata poveste de viata...merita urmarita!


And she takes another step
Slowly she opens the door
Check that he is sleeping
Pick up all the broken glass and furniture on the floor
Been up half the night screaming now it's time to get away
Pack up the kids in the car
Another bruise to try and hide
Another alibi to write

Another ditch in the road
You keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Wonder how I ever made it through


And there are children to think of
Baby's asleep in the backseat
Wonder how they'll ever make it through this living nightmare
But the mind is an amazing thing
Full of candy dreams and new toys and another cheap hotel
Two beds and a coffee machine
But there are groceries to buy
And she knows she'll have to go home
Another ditch in the road
You keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Wonder how I ever made it through
Another bruise to try and hide
Another alibi to write
Another lonely highway in the black of night
But there's hope in the darkness
You know you're going to make it
Another ditch in the road
Keep moving
Another stop sign
You keep moving on
And the years go by so fast
Silent fortress built to last
Wonder how I ever made it

DE NOAPTE BUNA!


Povestile cu zane si greuceni mi-au fascinat copilaria. Romanele bune(relativ putine pe care le-am citit la viata mea) si filozofia lui Noica au ramas in memoria mea. Uneori e frumos sa traiesti din povesti...dar mai bine e sa traiesti ca-n povesti.
Ajungi la o varsta cand nu mai ai curaj sa iti dedici nici macar un minut unui studiu, unui documentar, unui lucru care sa cultive ceva la spiritul tau lepadat.
Azi, Romania traieste din telenovele si manele, povesti de impacari si certuri, povesti cu aur si parai si bineintele domeniul pentru care toata lumea isi dedica macar 10 minute din zi...sportul. Nu la practicat, ci la privit. E mai usor asa...

Teatrul e prea scump, la fel si circul (dar circ avem peste tot).

Asa ca semet inalt cuvinte cate Kunta Kinte! Cel mai schingiuit om al lumii - Kunta Kinte este un personaj pe care africanii nu l-au respectat niciodata, desi a fost de-al lor. Un sef de trib, care a suportat umilinte peste umilinte - i-a fost rupt nasul, taiat un picior si chiar ars cu fierul incins. A supravietuit, a trait apoi in America si a devenit un erou, un subiect pentru filozofii moderni. O fi oare respectat doar pentru ca a devenit american?!


Asta conteaza mai putin. Sa revenim pe plaiuri mioritice si sa nu negam ca romanul este un personaj creativ, inventiv. Are misterele lui, viata lui...E o lume in care traiesti cu senzatia ca fiecare are lumea lui. Fiecare traieste in orasul lui, fiecare este seful lui.


Romanul nu suporta sa aiba sef. Pe fata este un lingau, care pupa mai bine decat oricine. Pe la spate injura si sapa. Nu este o traire de moment, este realitatea. Sa ii fie tarana usoara.

joi, 1 martie 2007

MARTISOARE MUZICALE


Vin acum cu ceva propuneri interesante. Muzica buna se lasa inca asteptata in 2007, dar sunt unele piese care mai pot lovi pe la urechi. In primul rand, zic eu, merita pusa tare pe boxe noua piesa a lui SCOOTER, "Behinde the cow" - vaca n-are nicio legatura...nu e niciun "muuuuu" pe melodie, asa ca o recomand cu caldura. Iata ca si 7 fete reusesc ceva impreuna. Pare ciudat, dar e adevarat. E drept ca nu au avut prea mult de gandit cand au pus in scena o preluare. SUGABABES si GIRLS ALOUD s-au unit pentru o cauza unica - "Walk This Way". Un remix reusit dupa AEROSMITH si RUN DMC, care au rupt topurile in anii 80 cu aceasta piesa. Cica e cel mai promitator hit din 2007, in Anglia. Deocamdata a confirmat si a intrat direct pe 3 in UK TOP 40. Acadelele inca se mai poarta. Iar CHRISTINA AGUILERA e artista la acest capitol....Hei! Hei! Golanilor, nu va ganditi la prostii. Eu vorbesc strict de ultimul hit al divei - "Candyman". Nu se refera la acadele, ci la barbatii ca o bomboana... Oare exista tipul asta de barbat? Nu stiu, dar oricum piesa se incadreaza la capitolul "future hit". Hai sa ne uitam si pe la noi prin curte. Romanii par si ei mai putin inventivi in 2007. HI-Q vrea sa dea lovitura pe piata cu noua lor piesa - "Buna dimineata". O recomandare - ignorati cat puteti versurile. NICO s-a lansat si ea tare - a facut o piesa cu care n-a avut noroc la Eurovision, dar deja topurile romanesti incep sa o acapareze. Usor, usor, spre cele mai inalte culmi. Ca sa aiba si ceva sanse pe afara e cantata in engleza! "Love is all we need" se cheama si...sincer...nu bruiaza urechile. Merge! Baietii veseli de la 3rei SUD EST nu se lasa nici ei. Lanseaza muzici pe banda rulanta. Si chiar daca nu mai sunt ce au fost odata, pot spune ca isi mentin bine linia - ba mai mult o adapteaza bine la ce se cere azi. Si culmea, nu MARIUS MOGA le face muzica. Ultima piesa a "studentilor" - "N-ai crezut in mine" e buna si prin cluburi.