miercuri, 23 mai 2007

CE NE-AM FACE FARA CERCETATORI?!




Norocul vietii noastre e ca exista cercetatorii care isi permit sa studieze cele mai idioate chestiuni ale vietii. De la tate, la funduri, de la hiperbole, la parabole, de la recorduri mondiale, la inventii fenomanale, de la studii sexuale la iubiri platonice. cercetatorii le stiu pe toate. Si daca nu le stiu le descopera intr-o forma sau alta, iar noi le inghitim cu cea mai mare placere pentru ca iubim tabloidele mai mult decat pe mama.

ulimele vesti de prin lumea larga spun ca viata in cuplu ucide dorinta de sex. Cum asa? va intrebati voi... Cum asa?... ma intreb si eu repede... Ei bine iata cum! Nemtii au descoperit ca femeile sunt mai rau ca barbatii si dupa patru ani in care s-au cuibarit in aceleasi brate si au facut sex cu acelasi partener sunt satule si gata sa caute o noua prada. In schimb, barbatii sunt dispusi sa traga inainte la aceasi caruta, pentru ca se pastreaza sentimentul unei "gauri negre" nedescoperite total. E ca povestea in care un homo... nu mai stiu de care, antic si de demult a umblat printr-o pestera labirint toata viata si a descoperit ca n-a reusit sa o strabata pe toata, desi lungimea drumurilor n-avea mai mult de 5 kilometri. Asadar, pare ca in aceasta ipotetica poveste se afla si o doza de prostie. Si inca una crancena.

Dar sa revin. Iata ce mai spune studiul nemtilor. Dupa 20 de ani petrecuti langa acelasi barbat, femeile aleg la orice ora si in orice zi, somnul in locul unei partide de sex. Asta chiar daca in unele cupluri se mai pastreaza tandretea. Se pare ca femeile isi dozeaza activitatea sexuala, doar pentru ca interesul barbatului sa ramana ridicat.

Acum vin cu un alt sondaj, care mi se pare la fel de interesant. De aceasta data, desteptaciunea vine de la americani, care au facut topul celor mai privite parti ala femelilor... bineinteles imbrcate.
Cel mai mult, barbatii privesc la fund! Daca trece testul ochiului, fata are sanse sa fie cucerita. Daca nu... adio. Mai sunt unii barbati, care isi arunca ochii la picioare, iar altii adora sa vada buricul (de unde si moda cu buricul cat mai mult afara). Interesant e ca sanii nu sunt decat a patra unitate de masura pentru pupilele obosite ale barbatilor (obosite de atat privit, probabil!)
Dar la fata, la fata se mai uita cineva? Alo, domnilor?! De ce nu mai este nimeni interesat de aspectul natural, de ochi, de obraji, de buze. Pana si umerii sunt mai studiati. Parca suntem la anatomie si cautam sa studiem un schelet.

Hai ca mai revin cu discutii din astea plictisitoare, dar care ma amuza teribil!