marți, 29 aprilie 2008

LORD OF THE DANCE

Omul care si-a asigurat picioarele cu 40 de milioane de euro, Michale Flatley vine pana la urma in Romania. Pana acum doar mici diviziuni ale acestui grup urias a ajuns in Romania. Acum Michael Flatley si cei mai tari dansatori ai sai vin sa incante Romania... pe 5 iunie la Sala Palatului. Biletele costa intre 100 si 350 de lei, dar ma indoiesc sa mai existe la cat de mic e spatiul in Sala Palatului. Problema e ca Michael Flatley nu mai danseaza cu grupul in acest moment, este doar producatorul spectacolului, dar va veni la Bucuresti. Flatley are două companii de dans în turneu cu acest spectacol. Una dintre ele performează în SUA, Canada şi America de Sud, iar cealaltă în Europa şi Asia.

FRUSTRARILE ANGAJATULUI ROMAN!

Asa cum se stie, din vecii vecilor si de-a pururi... ca sa fiu in ton cu Pastele Cailor de la noi, romanii sunt vesnicii nemultumiti. Salariul mare, conditiile de lucru foarte bune.. tot nu reusesc sa-l multumeasca pe angajatul roman, care se crede mai pretios decat aurul de la Rosia Montana. Un studiu arata ca romanii sunt iar nemultumiti... De aceasta data de orele suplimentare pe care le stau la servici si care nu le sunt platite. Culmea, femeile sunt cele care ataca cel mai dur, cand vine vorba de orele suplimentare. Probabil... isi scurteaza la minim timpul pentru shopping.. si asta e deja blasfemie la femei.
Barbatilor le convine... Unii chiar adora munca, iar alti folosesc orele suplimentare drept acoperirea de baza la o plimbare cu amanta. Dar domanele nu au amanti, ma intreb eu?!!!
In general, romanii nu prea sunt multumiti de relatiile cu sefii, insa colegii nu sunt o problema. 82 la suta dintre cei care au luat parte la sondaj spun ca se inteleg de la foarte bine in sus cu colegii. Un aspect important si care nu trebuie lasat deoparte. Desi e vorba aceea... colegi nu poti sa ii alegi!
Acelasi sondaj a ajuns la concluzia ca romanii muncesc mult, dar prost, ca sunt puturosi si delasatori, si ca.. pot atinge nivelul maxim, doar daca li se promite marea cu sarea... si lapte si miere zi de zi, la orice ora! Este o cerinta de care nici macar occidentul nu are parte in acest moment.
Totusi, romanii pun pe primul loc siguranta locului de munca - mai ales cei care au trecut de 40 de ani. E normal, familia trebuie intretinuta cu ceva.

Aspecte apreciate la actualul loc de muncă %
Siguranţa locului de muncă 62
Relaţia bună cu colegii 47
Este bine plătit 34
Programul de lucru 34
Posibilitatea de a avansa 25
Poziţia ocupată în cadrul companiei 14
Aprecierea muncii depuse 11
Volumul de muncă 10
Dezvoltarea pe plan profesional 8
Localizarea birourilor/sediului 7
Spaţiul bine compartimentat 5
Sursa: ISRA Center (CAPITAL 2008)

miercuri, 23 aprilie 2008

NEREIDA GALLARDO NUDE


Este prietena lui cristiano Ronaldo... pe o plaja din Mallorca! Bineinteles, pozand goala! Noul amor... al starului lui Manchester, locuieste inca cu mama sa, conduce o mini-masina - Ford Ka si pana sa-l cunoasca pe Cristiano... a lucrat ca asistenta! Ce le place barbatilor mai tare.





vineri, 18 aprilie 2008

SARBU A VANDUT PRO FM SI INFO PRO

Compania care detine 95% din PRO TV, CME a pus mana si pe radiourile trustului! Radio PROFM, cu toate subdiviziunile on-line si Radio INFOPRO au fost cumparate pentru 47 de milioane de euro. O tranzactie nemaipomenita pentru Adrian Sarbu si ai lui. Si asa, ca audienta, cele doua posturi ajunsesera jos de tot. PRO FM abia cu greu mai intra in unele luni intre primele 5 ale Romaniei, iar InfoPro... era intr-o stare si mai jalnica.
Cele doua au fost cumparate pentru a sustine tare promovarea celei mai recente achizitii facute de CME - MTV Romania.

SOSIRI LA SPORT.RO!

Marius Chican este ultima achizitie facuta de sport.ro! Marius ii calca, practic, pe urme fratelui care a lucrat la PRO TV - Daniel. La fel ca si fratele Daniel, Marius este un mare fan al tenisului, dar este certat cu toata lumea buna a acestui sport, dupa acel articol exploziv cu sumele "cheltuite" de federatie pentru Cupa Davis! A primit pana si amenintari cu moartea de la greii acestui sport.
Sa-i uram bun venit printre noi... Nu stiu clar ce va face, dar probabil il vom auzi comentand si tenis. Sunt convins, insa, ca va face multe altele.

sâmbătă, 12 aprilie 2008

CU IRON MAIDEN LA BARLAD!

Chiar daca imaginatia mea o consider destul de bogata, acest concert al lui Iron Maiden de la Barlad intrece orice inchipuire. Este o idee a unui candidat la primarie, care vrea sa isi atraga alegatori dintre rockeri din Barlad (am inteles ca au si o comunitate!). Totusi, Iron Maiden la Barlad ramane dilema vietii mele.. o alegere pe care o sa incerc sa o inteleg, dar probabil ca nu o sa o pricep niciodata. Nu imi explic cum poate o formatie de top ca Iron Maiden sa se injoseasca si sa cante intr-un oras de 60 de mii de locuitori. E clar ca membrii trupei habar nu au ce e Barlad! Dar exista sigur un om care e responsabil de imaginea formatiei. Ori sa o aduci in Romania, tocmai la Barlad este o gresala de imagine, pe care sunt convins ca angajatul lui Iron Maiden o va plati scump. Si pentru ca am spus ca am imaginatia bogata, parca il si vad pe un tataie de acolo, cum da din cap si o pune de un pogo langa batranica de langa el, pe care a scos-o la o plimbare prin oras. Cata agitatie o sa fie, micii o sa sfaraie pe gratare, berea o sa curga valuri... pentru ca probabil dupa Iron Maiden o sa mai urce pe scena si de-ai locului - Guti, Pusti, Salamuri sau alte Minuni.
Pana la urma cu astia se cucereste electoratul din Romania.
Probabil ca babele orasului isi vor face cruci, vor scuipa de trei ori in san, vor spune rugaciuni sau vor striga, "Piei Satana!". Oamenii vor fi pentru o ora prizonierii urletelor. Nu vor intelege nimik, nu vor pricepe nimik, dar vor admira concertul, pentru ca le-a sunat bine... cand au auzit ca la ei in sat au un oaspete de seama. Nu am nimic cu oamenii din Barlad, dar cred ca Iron Maiden nu are ce cauta intr-un asemenea oras, mai ales, inainte sa treaca prin altele mai mari in care rock-ul este gustat altfel... si ma refer aici la Cluj, Constanta, Timisoara.
Din fericire pentru oameni, Iron Maiden va canta si la Bucuresti pe 4 august.

vineri, 11 aprilie 2008

SUPERGOL MUTU - PSV-FIORENTINA 0-2

Mi-a fost dat sa comentez poate cel mai frumos gol al carierei lui Mutu. Un sunt splendid de la 30 de metri, in vinclu. Este o bijuterie, o minunatie si nu stiu daca Mutu isi va mai bate acest gol.. cu o alta frumusete.

marți, 8 aprilie 2008

MADONNA NEW CLIP!! 4 MINUTES

Madonna with Timbaland & Justin Timberlake - 4 Minutes... NEW CLIP!!!

SKI CHAMPIONS PARTY

Schiorii s-au apucat de petrecut, daca tot s-a terminat sezonul! Iata o petrecere data de Carlsberg intr-o statiune elvetian.. Langa partie.. lumea s-a incins de-a binelea intr-o psicina!! Normal ca apa e calda, daca asta va intrebati! Marco Beuchel, Julia Mancuso, Didier Cuche, Didier Defago sau Chemmy Alcott sunt personajele care apar in pozele incendiare!



TOTUL DESPRE SEX

Sunt cele mai tari lucruri spuse de vedete, despre sex, relatii si alte chestii din astea... abstracte!!! :)))
Le-am primit si eu pe mail!!!

"Femeile au nevoie de un motiv ca sa faca sex. Barbatii au nevoie numai de un loc unde s-o faca.."
Billy Crystal
"Sa faci sex e ca si cum ai juca bridge. Daca n-ai un partener bun, ar fi bine sa ai o mana buna.."
Woody Allen
"Femeile sunt capabile sa mimeze orgasmul. Barbatii pot mima o intreaga relatie."
Sharon Stone
"Vedeti, problema e ca Dumnezeu i-a dat barbatului un creier si un penis, dar nu i-a dat suficient sange pentru a le folosi pe amandoua deodata."
Robin Williams
"Ultima data cand am fost inauntrul unei femei a fost cand am vizitat Statuia Libertatii." Woody Allen
"Sunt un amant atat de bun, pentru ca exersez foarte mult singur."
Woody Allen
"Sexul la 90 de ani este ca si cand ai juca biliard cu o funie."
George Burns
"Nimeni nu va castiga razboiul sexelor; se fraternizeaza prea mult cu inamicul."
Henry Kissinger
"Personal, nu stiu nimic despre sex, deoarece am fost maritata tot timpul."
Zsa Zsa Gabor

duminică, 6 aprilie 2008

MADONNA .. NUDE IN LAST CLIP!!

"4 minutes" este ultima productie a surprinzatoarei Madonna, pe care o tot astept in Romania si nu mai vine! Interesant e ca Madonna nu se sfieste sa isi dea jos toate hainutele pana la sutien! Si are si ea o varsta!!
Madonna canta impreuna cu "prietenul" meu nesuferit - Justin Timberlake si cu cel mai tare producator de muzica american - Timbaland o melodie, care prevad ca va ajunge mare hit!! Cel putin in Bilborad, pentru ca pare pe gustul americanilor!



KISS-TIANO RONALDO!!!

Doua luni s-a zbatut presa sa afle cine este iubita secreta a lui Cristiano Ronaldo! Cum era de asteptat, The Sun a facut-o... O cheama Nereida Gallardo si ea este cea careia ii dedica fiecare gol Ronaldo. De fiecare data cand inscrie, Ronaldo face semnul sarutului spre tribune.. unde, evident, se afla iubita sa. Asa s-a intamplat si dupa golul marcat la Roma. Nereida are 24 de ani si este model spaniol!








marți, 1 aprilie 2008

NEBUNIA DIN PIATA MEDIA!

1 aprilie nu mai e chiar ziua pacalelilor! TVR a suflat de la PRO TV cel mai tare produs de sport - UEFA Champions League. "Multumim lui Costi Mocanu ca a ridicat competitia si ca i-a facut rating." au fost cuvintele ironice ale lui Enachitza... zis Vlad Enachescu! Vocea sa suava (strans de oua ca de obicei...:) o sa ascultam pe TVR in comentariile dezastru! In afara de Emil Gradinescu.. si hai sa zic si Bogdan Cosmescu, niciun alt om din TVR nu mai are fata si voce de Champions League. In plus nu e singurul program pe care TVR il ia cu rating sus si il ingroapa! E posibil ca in doi ani sa-i puna cruce si Ligii Campionilor! Ramane de vazut daca TEAM s-a fript sau nu la aceasta miscare... Ca bani, sigur are numai de castigat - TVR a platit in jur de 55 de milioane de euro.
Kanal D si Pro TV au mai licitat pentru acest produs, care ramane numarul 1. Chiar daca este mai ieftin decat Liga lui Mitica! Antena a platit 102 milioane cu tot cu TVA si spera sa ii acopere cu o politica inteleapta a firmei de cablu cu care s-a aliat. RCS vrea sa isi creeze un canal propriu pe care sa transmita meciuri din Liga I. Antena 1 nu vrea decat primele 2-3 optiuni. Are si nationala si va fi vai de mama noastra.. cand lemnele lui Catalin Carnu sau ale lui Vochin ne vor praji urechile.
Din pacate, banul este la putere si face legea in piata media. Deocamdata handbalul si Divizia B nu sunt inca acontate de Vantu... asa cum Horia Ivanovici anunta cu mandrie in emisiunea sa! Pana in 2009 vor fi ale Sport.ro, iar viitorul lor nu s-a decis deocamdata.
Probabil pe viitor, TVR-ul si Antena 1 isi vor dori si Wrestling-ul pentru ca a inceput sa se miste bine pe piata. Poate ii vor convinge si pe cei de la CNA sa il primeasca in prime-time.
TVR se mai mandreste si cu Mondialele din 2010 si 2014, dar si cu urmatoarele doua editii ale Jocurilor Olimpice.. si de vara, si de iarna! Ramane sa vedem bataia pentru Europeanul din 2012, care nu e inca luat de TVR-isti.