luni, 28 iulie 2008

INCA O RAFA(LA)!


Mi-a placut o expresie a lui Banciu la Turul Frantei - "Sa puna cosu pe ei!". Se referea la dopatii din ciclism. Ma gandesc ca situatia poate fi extrapolata si in tenis. La Nadal. De Lance Armstrong s-a descoperit ca se dopa, dupa ce el se casatorise si incepuse sa alerge la concursuri de maraton. Lasase de multa vreme ciclismul. Prea tarziu ca sa ii mai faca cineva ceva. La Nadal acum e timpul sa fie verificat. Spaniolul este ca un taur la corida, numai ca intotdeauna lasa senzatia ca din fata lui lipseste toreadorul care sa-l impunga. Castiga tot. Este zeul terenurilor. Lumea spune ca este dopat. Ca nu este mai talentat decat Federer, desi il bate mereu. Aseara, la Toronto, Kiefer n-a avut nicio sansa. Neamtul a fost executat, la fel cum o faceau nemtii cu evreii pe vremea lui Hitler. Aici am vrut sa ajung. Nadal este ca un Hitler pentru tenisul mondial. Pentru ca a gasit punctul slab al imperiului Federer, Nadal vrea sa puna mana pe toate teritoriile. Saptamana asta simt ca va fi noul lider mondial. Trebuie doar sa castige la Cincinnati si s-a terminat suprematia lui Federer.

sâmbătă, 26 iulie 2008

STIRILE DE SAMBATA SEARA

A cazut bila de pe ASE! Asta e stirea saptamanii. Ar fi interesant de cunoscut si virgina care a darmat nu numai o bila, ci un mit. Probabil ca este la fel de frumoasa ca Betty cea urata si la fel de doritoare de sex ca o nevasta casatorita de 25 de ani si ajunsa la menopauza. Poate ar trebui sa manance mai multa pizza domnisoara - pentru ca o alta stire tare pe care am aflat-o saptamana asta e ca pizza creste pofta... nu de mancare, de sex! (nu cred ca se recomanda italiencelor, sunt urate rau!)
Incep sa aplic deja principiul samponului si ma bag deja la o a treia stire.. intr-una singura (3 in 1 ca samponu!!)Un roman amator de pescuit a ajuns in Italia si pentru ca n-a gasit in capul cu sa dea, i-a dat lui prin cap cum sa faca rost de bani. A inceput sa pescuiasca monede din celebra Fontana di Trevi! S-a ajutat de un magnet si a umplut o sacosa de monede... ca sa aiba din ce trai cateva zile. Numai un roman putea sa faca asta. Pentru ca suntem o natie cu mintea ascutita, o natie inventiva. Romanul se stie, a inventat cartela falsa de metrou in ziua in care ea s-a lansat la Bucuresti. Si tot romanul... a asteptat Romtelecom sa lanseze cartelea pentru telefoanele publice. Cele false asteptau de mult sa fie utilizate.
Sa v-o mai spun si p'asta tare?! Cica Jojo e mai tare decat Marilyn Monroe si Madonna scrie o revista de la noi! Hai sictir! Asta e ca... si cum mi-as dori eu s-o vad eu in toata splendoarea pe Alina Plugaru!!! HaHaHa! O fi greu???
O astept pe Doina cu povestiri de la marea noastra draga!!! Cand Doina????

vineri, 18 iulie 2008

MILANDINHO !!!

Gras, gras... dar i-a atras! Pe fanii lui Milan. 40 de mii de nebuni au venit sa isi aplaude idolul. A fost la Barca, echipa mea preferata, iar acum a ajuns la Milan, a doua mea dragoste de afara! Il astept si la Craiova, ca sa fie meniul complet. Macar ca antrenor sa vina :)))
Ronaldinho i-a salutat pe cei 30 de mii de fani veniti sa-l vada la prezentare in italiana. A fost, probabil, momentul in care Barcelona a plans dupa el. Nu poti sa uiti ce a facut la Barca. Ramane un magician si sunt convins ca la Milan va razbuna sezonul dezastru de la Barcelona. Va fi momentul lui Ronaldinho. Stiam ca nu a murit...

joi, 17 iulie 2008

IMPUSCATI-L PE COSTI IONITA!

De cativa ani sunt fanul cel mai mare al dusmanilor lui Costi Ionita. Inventatorul manelismului modern ar trebui impuscat! Pentru ca nu vrea sa se opreasca, pentru ca ragaie fals in fata microfonului, pentru ca este hidos, pentru ca nu stie decat sa se dea mare cu realizarile lui mini. L-am vazut recent intr-un interviu.. nu mai stiu pe ce post, dar e tare ca se plangea... "domne, sunt singur". Mi-am zis... cum de nu isi gaseste saracu asta o femeie, ca manelsiste in Romania sunt cu duiumu! Nu, domne, el nu isi gaseste jumatatea! Ca acum nu are decat domnisoare de o noapte, cate una in fiecare noapte!! Hahaha. Asta a vrut sa spuna.
Mai nou, Ionita se lauda ca a lansat 1000 de artisti, ca Lucescu fotbalisti, ca are doua televiziuni, dar eu nu prind niciuna, desi am doua firme de cablu in casa, si ca a compus hitul anului 2008... piesa care nu am retinut cum se cheama si n-am auzit-o in viata mea. L-am vazut ultima oara cantand la "Dimineata cu Razvan si Dani"! E tare omu... a venit cu doua panara... pardon, dansatoare si a cantat cea mai tare piesa de pe noul album (cica e reggae!!!)! Numai ca piesa suna a manea in toata splendoarea. A anuntat ca e de pe noul album (Offf.. viata mea, daca mai scoate asta multe albume ma sinucid!).

duminică, 13 iulie 2008

ASTA DA STIRE!!!

Nu mai avem pile in parlamentul din Marea Britanie. Naspa, ce sa zic!Gabriela(cum care?), una din fetele alea care seamana de la Cheeky Girls, s-a despartit de prietenul ei - politicianul Lembit Optik. Este stirea bomba care apare pe prima pagina in tabloidele britanice. Pe ei ii intereseaza. Pe noi mai putin. Povestea suna cam asa: Gabriela Irimia a refuzat sa ii raspunda politicianului la ultimele telefoane. "Am nevoie de timp liber mai mult sa ma ocup de proiectele mele" - este scuza cel mai des intalnita. Dar asta nu e tot. The Sun scrie ca prima domnisoara din Cheeky Girls, Gabriela (a doua e Monica!), si-a permis sa-l si insele cu un alt domn pe distinsul politician. Eu de Lembit am auzit, cand a anuntat ca tine cu Romania la Euro, pentru ca prostii lui au ramas acasa.
Cert e ca relatia lor s-a dus dupa 2 ani. Atunci cei doi s-au cunoscut la o emisiune TV.
Doamne... imi vine sa plang! Aveti niste lacrimi si pentru mine?

sâmbătă, 12 iulie 2008

MINUTUL 91 LA REALITATEA

Enachescu si-a dat demisia de la TVR, este noul sef de la Telesport si va face emisiuni la Realitatea. Inventia sa, Minutul 91, va ajunge acum la postul lui Vantu. Nu se stie, insa, daca Ilie Dumitrescu va fi pastrat ca invitat permanent sau se va apela din nou la Cornel Dinu. Din cate stiu, Dinu mai are contract cu TVR pana la finalul anului.. asa ca e posibil sa nu se mute la Realitatea odata cu Enachescu.
Concurenta ce mare pentru Enachescu va fi, cel mai probabil, Ovidiu Ioanitoaia la GSP TV si specialele de la Sport.ro! Nu se stie daca TVR va mai introduce in grila o emisiune de profil. Sunt curios daca Fanatik de pe Telesport se va bate cu Minutul 91. Va accepta Enachescu concurenta lui Ivanovici, tocmai de la postul pe care el in conduce?

joi, 10 iulie 2008

SARACUL MICHAEL...

King of a Pop... a ajuns un fel de King of a Pongo! Ultimele fotografii arata clar dezastrul care a picat pe capul lui Michael Jackson. Operatiile de transformare, pe care le-a facut de-a lungul vietii, l-au deghizat in leguma. Michael merge la cumparaturi cu insotitor, pentru ca nu se mai poate deplasa decat intr-un scaun cu rotile. Americanii l-au surprins in drum spre un market, de unde si-a cumparat chiloti si pijamale noi. Fata era acoperita toata, semn ca nasul i-a picat din nou!

Noul clan - "Jackson three", adica pustii lui Michael, l-au insotit la cumparaturi.

De ieri, il avem si in Romania pe Michael Jackson al nostru. Gigi Becali a facut show la nunta lui Chivu.

luni, 7 iulie 2008

RADIO PRO B


Isi mai aduce cineva aminte de cel mai tare post pirat de Radio din Bucuresti la sfarsitul anilor 90? "Zetu', la butoane pentru dumneavoastra" - era vocea groasa care rasuna seara de seara la RADIO PRO B. Cativa baieti de cartier pasionati de radio, muzica, scule si alte nebunii, care mixau si in discoteca la Berceni, veneau in casele oamenilor prin unde ilegale. Nu lipseau, bininteles, emisiunile de dedicatii si mesaje. Toata lumea se batea sa prinda linia libera. Cuvintele erau mai putin calculate decat la posturile cu licenta.
Ei bine, am descoperit azi ca PRO B exista. Baietii au evoluat, normal, iar acum mixeaza la mare, in Club Shock din Jupiter - Cap Aurora. In afara de DJ ZET, alti doi DJ celebrii mixeaza pentru postul, care nu mai e nici el pirat - DJ RYNNO sau EMIL LASSARIA!
Acum PRO B poate fi ascultat pe net! www.radioprob.ro

MAI BINE E LA MAMAIA.. LA TARA!

Ma pregatesc de concediu… si aud numai povesti de groaza despre litoralul nostru drag. Un prieten, Dragos mi-a povestit aventurile pe care le-a trait la un hotel din Mamaia in week-endul ce tocmai s-a dus! Masa rupta in camera, cearsafuri murdare, telecomanda la televizor oha, apa calda doar daca prindeai pestisorul de aur ca sa iti indeplineasca o dorinta, personal nesimtit si patron gretos. Aventura lui Dragos la hotel acest hotel a durat doua ore, timp in care a iesit cu sapunul pe el de la dus, s-a certat cu angajatii, care au refuzat sa ii schimbe masa, iar in final a plecat. “Ce ma, nu rezistai doua nopti!” a fost mesajul de salut al ospitalierilor hotelieri din Mamaia la despartire. Ei bine, iata de ce a ajuns romanul sa injure mai mult decat negrii din America. Si pe buna dreptate! Dar asta nu a fost tot… Ca sa va arat ca serviciile din Romania sunt de toata jena, la o terasa, un chelner, care i-a udat portofelul, telefonul si bineinteles, pantalonii, radea de mama focului inauntru de marea lui realizare. Numai in Romania ti se poate intampla asta!
De gunoaie nu mai vorbesc, in celelalte statiuni abia acum se monteaza cosurile de gunoi. Este o imagine dezolanta si incredibila a Romaniei. Avem peisaje de vis, mare, munte… ce alte tari nu au. Dar suntem gunoierii Europei… si aici ma refer la mizeria pe care romanul, de lene si nepasare, o indura toata viata.

sâmbătă, 5 iulie 2008

PUPATURI CELEBRE


Madonna e la un pas sa se desparta de Guy Ritchie, asa ca se saruta de foc cu celebritati! Dupa ce s-a lins... ( alt termen mai ascuns nu am gasit!) pe scena cu Britney Spears, acum a venit randul lui Gwyneth Paltrow sa simta atingerea buzelor Madonnei. Cele doua vedete au fost surpinse intr-un club din Londra de celebrul tabloid The Sun, cand se sarutau pasional, cu foc! Si nu asa, de amorul artei! A fost un sarut mai lung (poate a tinut 4 minutes!!!) La 49 de ani, englezii cred ca Madonna a dat-o pe femei, ca nu ii mai plac barbatii. A inceput sa bea din ce in ce mai mult si se distreaza la fel de tare ca atunci cand si-a inceput viata sexuala (intr-o masina la 15 ani !!!)
Dar Madonna ramane Madonna! Si eu as saruta-o... si acum la varsta asta!

vineri, 4 iulie 2008

ROMANUL DAVID DEEJAY

Da este roman, este un super-deejay si nu este la prima piesa. Le-a facut celor de la 3SE piesa "Iubire", dar a lucrat si cu AKCENT. "Sexy Thing" este piesa de rezistenta! De curand, pentru ca a vazut ca a prins tare mult la public si se asculta la greu in cluburi, David i-a facut si un clip. Bine gandit si bine lucrat.
Oricum, am ramas surprins, cand am vazut ca multa lume nu stie ca este roman. Asa s-a intamplat si cand MORANDI a lansat pe piata "Love me". Vocea pe piesa "Sexy Thing" este a lui Cornel Donici de la Refflex - o trupa descoperita de Laurentiu Duta(va mai aduceti aminte de piesa... O aventura! Sa dam o tura!! - asta e vocea!!!!).
Adrian Cristian Colceru este numele adevarat al lui DAVID DEEJAY - care a mai mixat in cluburi si sub numele - DJ MOTTO!
Este un tip modest, care face doar ceea ce ii place! Nu pentru bani. Imi pare rau ca nu am o poza cu el! Cu prima ocazie il voi arata si la fata! Iata si clipul melodiei!
DAVID - SEXY THING

joi, 3 iulie 2008

GHANA TELECOM


Asistam la imagini socante. Planeta Terra ofera zi de zi momente uimitoare! Cu cat inaintam in civilizatie, cu atat mai mult asistam la disparitia baobabului... cu tot ce a sprijinit el de-a lungul vremurilor. In triburi se va trece la lucrul in grup cu laptop-ul! Metoda wireless poate ajuta la folosirea messengerului din fiecare cort. Asta e viitorul... si nu e tot! Ultima bomba pe piata telefoniei mobile a fost data de Vodafone, care a achizitionat cu 900 de milioane de dolari, 70% din Ghana Telecom. Asadar, Vodafone cucereste desertul, jungla cu animalele lui carnivore cu tot, savana (cea care descopera, dar si cea care acopera:)) Piata oamenilor care n-au ce sa manance, care isi duc veacul la marginea padurii este considerata de Vodafone una a viitorului. Fiecare sef de trib isi va ghida ostasii si slujitorii cu ajutorul celularului.
Sunt curios ce succes va avea compania britanica, mai ales ca in Ghana populatia rurala este cam 70 la suta. Capitala Accra este cea mai importanta piata de desfacere... dar la Osu (un port in Ghana!) Vodafone... se poate alege si cu numele orasului!
Vestea buna e ca anul trecut, Ghana Telecom a avut profit de 49 de milioane de dolari. Vodafone anunta ca va mai investi 500 de milioane. Viitorul suna bine... si pentru cei "Born in Africa"! Aaa... scuze... asta e de la alta companie!