miercuri, 31 decembrie 2008

AHO, AHO DE ANUL NOU!!!

De la ho! ho! ho-ul! lui Mos Craciun se trece la Aho! Aho! E varianta romaneasca... si nu e a lu Mos Gerila. Eu va propun varianta Plugusorului din fotbalul romanesc:
Adaptarea imi apartine!!!

Alo, Alo
La DNA
Se asculta telofonul?
Da!
Ce caterinca, ce dezmat!
Pe toti ii doare fix in bat
Si pentru anul care vine
Se pregatesc valize pline
Parai si euroi mai frate
Pe la echipele bogate
Manati mai!!!! Hai Hai!!!

Rapid se plange in saracie,
La Steaua bani n-o sa mai fie
Dinamo are accidentati
Iar Urizicenii's urzicati
Manati, Manati... mai! Hai Hai

La Cluj se canta la buhai
Sa vina iar titlu' in mai
Craiova-i mica, mititica
Da-i place tare lu Mitica
Manati mai, Hai Hai!!!

In Banat 6's norocoase
Se pregatesc iesiri in mase
Punctele sa le ia-napoi
... poate in lumea de apoi!
Manati mai!!!

De la Vaslui pan' la Buzau
Si de la mare, in Ceahlau
Brichete, tudori si deaconi
Bocaneli si alte fleacuri
Stau cu fluierul la gat
Si-asteapta un cuvant!
De la mai marii de sus,
Care au ceva de spus
Hai Hai, manati mai!!!

Avem si marfa de Galati
Dai un gol si iei un brat
Dar si soi de Otopeni
De dai si n-ai cum sa iei!
Manati mai... Hai Hai!!!

Si nationala frate
Care joaca numa'n spate
Doar cu Mutu nu se poate!
Manati mai!! Hai Hai

Pana in Africa-i drum lung
Pe Pitzi apele curg
Urmarit de DNA
N-are timp si de-altceva
Sarbi si austrieci visam
de la francezi o s-o luam
de Lituania ne e frica
Chiar asa echipa mica!?
Am ajuns Domnu' Piturca?
Hai Hai!! Manati mai!!!

Si la anu care vine
Nasu si Mitica's bine
Borcea, Copos, Porumboiu
Gigi... tot familionu
Iancu, Paszkany si Turcu
Muresan, Stan si cu Bucur
Tata Jean de Bistrita...
Chiar si Popa de la Iasi
Mititei si alti ultrasi
Iar se vor balacari!
Vor da vina pe arbitrii
Ofside-uri si unspe' metri
Vor vedea cu ochiul lor
Dar cine-i mai crede frate
Lumea-i satula de toate
Iar vom inghiti in sec
Pan' la urma toate trec...

Si la anu care vine
Va fi iar la fel de bine!
Manati mai!!
Hai Hai !!!

sâmbătă, 20 decembrie 2008

DIN CATEGORIA... CE HIDOASA SUNT!!!

Vin sa va stric Craciunul cu cele mai "horror" fotografii pe care le-am vazut vreodata. Fetele noastre de la Cluj- Cheeky Girls sunt bagate iar in seama de cel mai tare tabloid din lume - The Sun! Va dati seama ca peste 10 milioane de oameni au vazut aceste fotografii de tot rahatu'...
Astea chiar ar pica orice casting pentru Craciunite! Arata Horror!! Si s-au mai facut si blonde, ca sa isi arate inteligenta.
Iata cu ce isi vand englezii ziarele... Un Mos ca asta mai bine sa nu vina!!




joi, 18 decembrie 2008

NEXX - PARALYZED

Ei canta "Syncronize Lips". Asta e si mai buna. E noua piesa a lui Nexx. Nu s-a lansat inca in Romania unde se canta tot hitul vechi. Va veni in curand! Si cred ca e si mai tare un pic...
Sunt suedezi si se aude ca in curand vin si prin Romania. Desi nu m-as duce la un concert la muzica de genu asta niciodata!!! Oricum piesa asta suna bine...
NEXX - Paralyzed

vineri, 12 decembrie 2008

CE A FOST SI CE A AJUNS...

Iar o sa zica lumea ca ma iau de oameni din trust!Si? N-am nimic cu PRO TV, dar MTV-ul a ajuns intr-o stare jalnica. Mi-aduc aminte cat de tare urmaream pe vremuri adevaratul MTV. Transformat de catva ani intr-unul de Romania, MTV-ul a mers din prost in mai prost. Nush cum sta acum cu audientele, dar nici nu imi pasa. Nici nu vreau sa ii mai spun MTV. Ca muzica - practic obiectul muncii pentru MTV, sta cel mai slab dintre toate posturile romanesti... (daca l-as compara si cu cele straine s-ar alege praful!!!) Kiss TV, U TV si deja celebrul 1Music Channel sunt cu mult peste... Nici nu stiu cine se ocupa de play-list la MTV, dar oricum e departe de gusturile pietii. Si nu e doar parerea mea!
In plus se aude si cel mai prost de pe cablu, de vreo 2 ani. Sunt suficiente motive pentru care il pot scoate lejer din lista. Nu mai zic nimic de baietii de la PRO FM, pentru ca o sa zica lumea ca sunt rau. I-am ascultat azi (ca n-au fost carcotasii!!) si o sa-i mai ascult cand o sa invete sa faca o gluma (doar una macar!).

joi, 4 decembrie 2008

CE CATERINCA DE REPORTER...

Fetili destepte de pe la televiziuni. probabil ca bause cam mult!!!

miercuri, 3 decembrie 2008

FOTBALUL LA ROMANI

In 18XX (.. si ceva), probabil toamna, se spune ca englezii au inventat fotbalul. Iar Timisoreana n-a fost sigur acolo! Tot englezii sunt inventatorii celebrilor "houligans", dar si a macelului in fotbal. In Romania comunistii au reinventat fotbalul. L-au ascuns de ochii lumii si l-au transformat intr-o lupta a puterilor din stat! Armata si securitatea se bateau pentru suprematie. Steaua a avut tancuri mai multe si mai mari si a cucerit chiar si Europa.
Andone i-a aratat spatele familiei Ceausescu - dar momentul a fost sters din arhiva.
Comunismul a cazut, iar cooperativele s-au desfiintat. Fals! Mai mult, au intrat pe mana unui "lord" - Jean Padureanu a inventat noul tip de echipa in Romania. Cea care nu a deranjat niciodata pe nimeni - Bistrita. A fost tinuta in brate de federatie, adulata de arbitrii, iubita de patronii din fotbal pentru darnicia ei. A fost curva incercata de toti.
Se spune ca a disparut, odata cu blaturile. Dar daca n-ar mai fi nu s-ar mai povesti.
In plina criza au aparut suspiciunile, scandalurile, valizele. Par povesti fermecatoare, dar sunt scenarii reale. Toata lumea se pricepe, toata lumea se cearta cu toata lumea, toti sunt prieteni si in acelasi timp dusmani. In fotablul nostru se uda whisky-ul cu apa plata si lapte, blaturile se ascund in spatele lui 1-0, cu gol si apoi ratare la cealalta poarta in minutul 92. Ca sa fie bine copt.
Increderea cu care oamenii din fotbal incearca sa cucereasca Romania a dat kix. In politica doar cateva sute de nostalgici au ales sa-i voteze. Mitica, Gigi Becali, Craciunescu, Duckadam nu au fost decat dezamagiri triste in politica. Si poate ca e mai bine asa.
Urmeaza alegerile la presedintie. Se alege al tarii in 2009 si al federatiei in 2010. La unele avem dreptul sa votam. La altele nu. Asa ca tot acelasi fete uzate ne vor intampina si in viitor. Sa nu intrebam peste 3 ani de ce avem cel mai plictisitor fotbal din lume pe teren, dar si cel mai aprins spectacol in afara. Raspunsul bate la portile de la Casa Fotbalului.