miercuri, 28 octombrie 2009

ALCORCON... 4 CA LA TEATRU!

Va intrebati ce dracu mai e si asta?! E echipa care a ras de Raul, Benzema, Guti, Metzelder, Arbeloa, Drenthe... De Real Madrid. Rezerve, nerezerve, la faima Realului n-ai voie sa te lasi calcat in picioare de... stati ca am uitat cum se scrie. Aaaaa ... ALCORCON!
Si acum sa aflam si cine este acest Alcorcon! Este un oras de 150 de mii de locuitori - de fapt, o suburbie a Madridului. Baietii joaca in liga a treia a Spaniei si pana acum n-a auzit nici mama lui Stefan cel Mare de ei!
Real a avut in teren staruri de cel putin 150 de milioane, Alcorcon (iar am uitat cum se scrie!) o echipa de maxim 5 milioane! Alcorcon n-a jucat niciodata, nici macar in liga a doua, are un stadion de 3000 de locuri, dar a ajuns pe prima pagina in toata Europa. Fantasticii care au invins Realul cu 4-0, sunt de fapt jucatori de care n-a auzit nimeni, nimeni, nimeni... Niciunul n-a visat vreodata sa joace in Primera!
Borja a dat doua goluri si se mandreste ca a fost junior la Real.
Seful cel mare, Perez avea o primire uimita. A fost la meci. Nu cred ca a mai trait o asemena umilinta in viata lui. Cel putin asta se citea in privirea inspaimantata. La 4-0 in minutul 51, iti vine sa te ridici si sa pleci. Credeti ca Gigi, Borcea, Iancu, Copos, Muresan si ceilalti patroni din Romania n-ar fi iesit pe usa din dos la pauza (cand... iar nu stiu cum ii cheama... Alcorcon.. conducea cu 3-0), daca Steaua, Dinamo, CFR, Rapid etc... erau conduse de Avantul Prabusirea?!
Dar Perez nu s-a ridicat, a indurat pana la capat socul Cupei in SPania.
"Sa radem cu Real" este un nou capitol. Nici victoria Barcei cu 6-2 pe Bernabeu nu se compara cu aceasta rusine!

IATA AICI CEA MAI MARE MINUNE A LUMII!!!!

vineri, 2 octombrie 2009

RAZBOI INTRE MATINALI!

Antena 1 a reusit inca o minune! Sa-i faca "frati" pe matinalii care se razboiesc intre ei la Radio 21 si la Radio Zu (care e din trustul Intact!)
Escu - prezentator si Razvan Popescu - voiceover, fac echipa la SuperBingo! La Antena 1 - unde si Mihai Morara si Buzdugan au numerele sau show-urile lor. Dimineata e razboi mare intre cele doua tabere de la 21 si Zu! Ba, chiar se lasa cu strigari de la una catre cealalta!
Concurenta e nebuna, mai ales ca Radio 21 a picat in sondaje grav - a pierdut vreo 700 de mii de ascultatori. Radio Zu e lider pe Bucuresti.