luni, 1 martie 2010

BANU' FACE AUDIENTA!

Intre radiouri se da o bataie surda pentru audienta. Se arunca bani, de zici ca mama crizei este in Japonia, iar in Romania se traieste in puf si pernele sunt umplute cu parai.
"Sparge codul ZuBingo si castigi un miliard + 100 de milioane" - e anuntul cu care Radio Zu ii cucereste pe romani. Stai cu urechile ciulite si iti umpli buzunarele.
La Kiss FM - celebrul Kiss Cash te face sa stai cu castile in urechi si cand mesteresti pe sub masina, si cand te duci la veceu, si cand mergi sa iei patrunjel din piata.... Ca altfel ratezi numarul norocos si ramai cu portofelu' gol.
La Radio 21 se dau RONI...pentru luna in care esti nascut. Concursul a fost un pic copiat si de carcotasi... A ramas in floare si acel "Ascult Radio 21". Da, bine! La cat s-a dus in jos 21... oricum e greu sa-i ajunga pe "grei"!
Europa FM are si ea 100000000 de concursuri cu bani. Cine nu da bani, nu are audienta... Este noua lege a radioului in Romania. Muzica, cea care altadata dadea tonul populatiei, a ramas in umbra... Mai intereseaza pe cineva un cantec?! Orice zdraganit este binevenit atunci cand e acompaniat de zgomotul banilor.

De 1 martie se da batalia martisoarelor. La PRO FM ele sunt impachetate in cantece cu Corina Chiriac, Dorobantu, Catalin Crisan si alti elefanti din vremea stramosilor. Initiativa este, insa, una laudabila. O zi pe an se gusta si romantele. Ca doar e 1 martie.
Radio Zu se plimba prin oras cu Mandinga. O aduce la prietena ta, evident.. daca o ceri. La Kiss se dau 60 de mii de martisoare aurite! Ce mai vreti oameni buni?! A innebunit lumea cu concursuri...
Toate pentru a scoate bani! Gata cu zapping-ul.
La multi ani femeilor din Romanica... si sa primeasca martisorul pe care il doresc!

SHAK ATTACK!

Oare cum o sa fie primita Shakira la un urmator concert, cand va canta noul single - "Gipsy"? Sa ne aducem aminte ce a patit Madonna la Bucuresti!
Piesa nu e rea, Nadal... se vede ca n-are talent de actor. Si de ce oare a fost ales el in piesa asta? Nimic nu e intamplator in viata... zice o vorba.
Oricum de apreciat Nadal ca nu si-a mai tras chilotii, cum face la meciuri.