joi, 5 mai 2011

VA PLAC TORTURILE! MAI LUATI UN BLAT....

Cofetaria Mitica ofera cele mai proaste blaturi si cea mai putin gustoasa crema (a fotbalului evident!)Arbitrii sufla in fluier, ca in lumanarile de pe tort (cand sunt chemati la protocol sa-si ridice cadoul de aniversare!).
Avem un fotbal chinuit, unde pasa din prima nu s-a inventat, unde termenul "schema" este misterul din limbajul lui Riciu'la lectiile pentru antrenori! Pe scurt... fotbalul unde tactica "unde e mingea si gramada: functioneaza ca la cartea lui Riciu', evident.
E fotbalul unde Galatiul iese campioana (in Spania, Anglia, Italia si sunt convins ca si in Congo, Togo sau Mogo, cu fotbalul jucat - Galatiul ar fi retrogradat!)
Mitica vrea sa vanda cu 100 de milioane, circul ieftin pe care el il critica dupa fiecare meci. Va aduc aminte:
MITICA DUPA STEAUA - DINAMO 0-1: "cel mai prost derby pe care l-am vazut!"
MITICA DUPA STEAUA - RAPID 0-1: "un meci de rasul lumii!"
Nu stiu ce a zis dupa meciul Vaslui - Timisoara in care s-a jucat titlul. Oricum, multe cuvinte de lauda nu a avut.
In fotbalul romanesc petardele sunt pe teren, dar din pacate nu fac poc.
In fotbalul romanesc circarii stau cu trabucul in gura, dau cu pumnul in ferestre si danseaza pe la loja.
In fotbalul romanesc orice melc i-ar bate la viteza pe Paraschiv de la Galati, pe Tanase de la Steaua. Nu mai zic de Subotic de la Craiova, pe care comentatorul Digi l-a laudat in seara asta, de parca ar fi fost cel putin Ibrahimovici. Cu fotbalul asta ar trebui sa se inventeze pentru Romania special - divizia D din Liga Campionilor.
In fotbalul romanesc avem o rusine de campioana. Sau o sa avem.
Ce joaca Galatiul numai fotbal nu se poate chema. Ciupeala, arbitrii, fundasi de guma in fata atacantilor. Sunt atuuri pentru o toamna stralucita in Liga Campionilor a Galatiului. As paria ca nu ia niciun punct. Poate doar sa vanda combinatul si sa cumpere jucatori!
Cand ai doua ocazii cu o echipa cum e Craiova, nu te poti chema altfel decat "rusine nationala"!