vineri, 14 martie 2008

ELENA BASESCU... SCHIM(BA)SEXUL!!!

Da... este adevarat! Elena Basescu se va numi pe viitor, Elena Basexu! Si nu intrebati de ce?! Pentru ca raspunsul e mai simplu decat credeti. Pentru ca asa am decis eu. Mai multa prostie, decat la fata domnului presedinte nu mi-a fost dat sa vad! Este noua sefa a tinerilor din PD-L, dar cuvintele... la Elena chiar doare! S-a batut singura pentru postul de sefa in partid.. si a fost, culmea, la un pas sa termine pe locul doi, ca in cel mai al naibi banc cu prosti. Dar pana la urma, gramatica a decis - Elena este politicianul perfect... Hahaha!! cum ar spune tacsu'!
Bine, la cata prostie incape in natia asta de romanasi de la oras, e si normal sa apara astfel de mimoze in politica.
Oricum am da-o, topul frumoaselor din politica romaneasca incepe cu o Elena! Ca e ea Basescu... pardon, Basexu, ca e Udrea, tot dracu' ala negru e. Insa la conducerea tarii nu avem nevoie nici de sanii doamnei Udrea - Cocos, nici de buzele Elenei Basescu, supte de fiul unui alt politician de top - Hrebenciuc.
Astept, totusi, sa o vad mai tare pe Baseasca asta mica in actiune. Cred ca povestile cu ea se vor vinde pe viitor mai bine decat orice basm cu Ileana Cosanzeana si orice mere de aur.
Iata aici... momente cu viitorul tari! Vezi pana la capat, ca acolo... se arunca vorbele grele! Multe succesuri!!!! :P

Niciun comentariu: