marți, 20 mai 2008

ULTIMUL CUVANT...

Abia dupa ce dispare cineva din viata ta, iti dai seama cu adevarat ce ai pierdut. De ce exista oare despartirile in aceasta lume? E greu, e dureros.. Simti ca ceva pleaca din tine, ca esti gol. Sunt clipele in care doar pe jumatate mai gandesti, mai rasufli, mai respiri. Cealalta jumatate moare. Intotdeauna in lacrimi. Puterea este doar ceva relativ.. pentru ca in tine nu mai exista decat partea neinsemnata si neinteresanta. Adica TU! Acel TU pe care nu poti sa il iubesti la fel ca pe jumatatea care dispare. Din pacate, exista si aceste momente.
Tot ce a fost frumos dispare subit. Si atunci incepi sa scotocesti prin cotloanele vietii amintirile. Iti dai seama ca toate sunt placute. Ca totul a fost frumos. Si atunci, de ce s-a terminat? De ce uneori lucrurile la care tii atat de mult se sfarama? De ce intervine obsedanta obisnuinta intr-o relatie? Sunt intrebari la care viata ofera nenumarate raspunsuri dure...
Uneori pasii te indruma spre trairi pe care nu le doresti. Dar pana la urma, fiecare rau are in el partea lui frumoasa. Sa nu spuna nimeni ca nu e asa...
Amintirile placute sunt cele care raman. Normal, langa ele si clipele grele pe care le privesti in urma zambind. Toate sunt amintirile tale... Toate.
Pacat ca lucrurile frumoase isi gasesc usor calea spre sfarsit, dar ca sa citez pe cineva drag - nimic nu dureaza o vesnicie.

Niciun comentariu: