sâmbătă, 24 februarie 2007

NOSTALGIC TOP


Ma gandeam acum la piese de piese din vremurile de mult apuse. Ador hiturile 70's si 80's mai mult decat orice. Muzica veche a dat tonul la Radio. Linia nu mai e pastrata in ziua de azi...poate un pic de GUERILLA si de EUROPA FM. In rest, muzica noua este cea care se asculta peste tot.
Vin acum cu ceva recomandari, piese care vor trai vesnic. Spre deosebire de viata omului, care ajunge sa putrezeasca la cativa metri sub pamant, muzica nu moare niciodata.

Vreau sa va prezint acum o formatie despre care, sunt sigur, nu multa lume a auzit. MIDDLE OF THE ROAD.
Sally Carr este vocea minunata care sta in spatele superhiturilor din anii 70. "Soley, Soley" ramne piesa de rezistenta, care a facut valva in Anglia. A fost primul hit, care a lovit topul din UK, unde nu orice piesa reuseste sa se impuna. Au detronat de pe primul loc ABBA si au ramas in frunte cu "Soley, Soley" numai putin de 11 saptamani. O piesa care s-a cantat ani de zile in Anglia, nu ca in ziua de azi, cand un hit, daca rezista pe piata 4-5 luni e mare!
Formatia a fost infiintata la Glasgow de un student pasionat de muzica, Ken Andrew(intamplator are si numele meu).
Si n-a fost o pacaleala, desi trupa a aprut pe 1 aprilie, de ziua pacalelilor!!!

Ian McCredie si Eric McCredie sunt doi frati care au luat si ei parte la acest proiect de amploare.

Si daca va vine sa credeti sau nu, piesa "Soley, Soley" este compusa de cel mai mare compozitor spaniol al timpurilor - Fernando Arbex, care a lucrat intre altii si cu Julio Iglesias.

O sa mai revin cu informatii despre minunatii MIDDLE OF THE ROAD. In incheiere va recomand o piesa traznet - primul hit Middle of The Road - compusa de acelasi spaniol - e vorba de "Samba D'amor".

Auditie frumoasa...la CONTACT!!!!

Niciun comentariu: