joi, 7 februarie 2008

ZIDUL ZAMBETULUI... SAU AL PLANGERII!

Este de ras sau este de plans? A fost intrebarea care m-a macinat toata nopatea, dupa maretul meci al nationalei cu Israelul! Un Golan ne-a adus cu picioarele pe pamant. El a marcat si a trimis nationala la celebrul "Zid al plangerii!"! Un zid la care au mai plans si alti oameni de fotbal de pe la noi! De la Copos la Mitica de la Liga sau chiar la credinciosul si incoruptibilul "Brad Pitt" Tudor, toti au lasat o lacrima langa facatorul de minuni din Israel. Totusi, trebuie sa o spunem, Romania a ajuns sa planga la zid cu forta - a fost trimisa de o nationala care nici macar nu si-a permis vreodata sa viseze ca va merge la Euro, desi anul trecut a fost aproape si a facut acelasi numar de puncte ca si Anglia!
E totusi o rusine pentru Romania sa spuna ca a fost batuta de doua personaje de poveste - Itzachi si Strul!
Acum ar fi cel mai bun moment sa le spune bancuri cu evrei lui Mutu si Chivu, care radeau dupa meci de eliminatul serii - Ovidiu Petre! N-a avut prietena langa el si in plus, probabil, isi uitase si laptop-ul cu tot cu colectia de filme cu multi de X acasa!
Piturca nu e ingrijorat, Mutu nu e suparat, Chivu numai un zambet - icoanele nationalei au avut puterea sa treaca mai repede decat credeam de acest esec! Sa dea Domnul sa fie numai un zambet si la Euro, dar dupa victorii! Daca o tin asa si o sa joace cum au jucat cu Israel am curaj sa fac pariu cu oricine ca vom sfarsi la fel ca in 1996, cu 3 infrangeri!

Niciun comentariu: