marți, 24 noiembrie 2009

CIRCUL POLITIC! DE CE BASESCU?

Crin Antonescu este marele castigator al alegerilor. 20 la suta inseamna mai mult decat 33 sau 32, cat au obtinut Basescu si Geoana. PNL are sanse mari sa-si puna ministri in posturi cheie, daca Geoana iese presidente de la patria.
De ce? Pentru ca Geoana are mai mare nevoie de voturile lui Antonescu. Basescu l-ar bate fara acest ajutor, iar Geoana stie asta. Asa ca se gandeste la guvernul Johannis, propus de PNL. Refuzat fara ezitare si acum, inainte de batalia finala, de Basescu.
De ce este Romania tara lui Bula? Pentru ca stanga si drepata numai aici pot face aliante.
De ce e sigur Basescu ca va castiga alegerile? pentru ca cei 10 ani de domnie cu feseneaua si pesedeaua le-au stat in gat romanilor. Pentru ca Geoana nu are coloana vertebrala, ci o armata de mafioti si hoti in spate. Va fi manipulat si ii va canta zilnic cucuveaua la Cotroceni. Nici Basescu n-are oameni mai cinstiti, dar parca au furat mai putin...
De ce o sa-l aleg pe Basescu si in turul 2? Ca sa fac asta trebuie sa uit de guvernul Boc, cel mai prost al Romaniei dupa revolutie. Dar o sa uit. Cred ca Basescu in a doua sa domnie nu isi va mai permite greseli. Ba mai mult, trebuie sa isi gasesca urmasul pe care, cel mai probabil, il va pune prim-ministru, ca peste 5 ani sa aiba un nume pentru postul de presedinte. Si acesta cred nu poate fi altul, decat Liviu Negoita. E drept, ca sa gospodaresti o tara nu e la fel de usor ca un sector. Si Basescu e un fost primar.

Un comentariu:

Anonim spunea...

e ironic, suntem o tara de fosti / actuali primari. Basescu, Boc, Negoita si, cel mai nou adus in discutie, Johannis - care "vopseste nemteste" tot ce trebuie vopsit.

Si daca tot vorbim de nemti, ai dreptate, (Maresalul) Antonescu a castigat turul I si acum poarta imaginea luptei murdare, bine sustinut de prietenii cu portofelele babane. Intre timp, Geoana numara cocenii si sustine redresarea "Tractorul"

Insa nu merg la vot.