miercuri, 30 martie 2011

PIESA CARE RUPE...

Hahaha... Revin ritmurile din anii 90! Noua varianta de Lambada rupe topurile romanesti si europene. Daca ati mai bantuit prin cluburi e imposibil sa n-o fi auzit.
Jennifer Lopez mult mai slaba si Pitbull, care a cantat cu toata lumea, n-a ratat pe nimeni - o canta. La pachet.

marți, 29 martie 2011

A MURIT INVENTATORUL SUPER-GLUE!!!


Harry Coover, inventatorul adezivului Super Glue, a murit la vârsta de 94 de ani!
Harry Coover a descoperit celebrul adeziv din întâmplare.
În 2010, Harry Coover a primit din partea preşedintelui american Barack Obama Medalia Naţională pentru Tehnologie şi Inovaţie.

MAGIE CHINEZEASCA

Crezi in yoga?! N-am sa vorbesc despre feng shui, despre preziceri de viitor. Doar despre spectacolul pe care-l pot oferii chinezii.
Am vazut festivitatile impresionante de deschidere si inchidere la Olimpiada din 2008 de la Beijing.La Shanghai, la expozitia de la care Romania lui Nuti n-a lipsit, festivitatea de inchidere a oferit momente magice.
Vezi cum au chinezoaicele scaun la cap! La fund nu!!!!!
ASTA DA MAGIE.

luni, 28 martie 2011

VREMURI....

Era odata imn. Se canta la Contact!
PEARL - Go Higer!

duminică, 27 martie 2011

BOSNASU' SI ROMANICA

Am zis ca nu ma uit la meci. M-am uitat. Fara sentiment. Fara interes. La fotbal, Romania e la fel de saraca. Asa cum e si tara.
Fotbalistii sunt ca politicienii - fara pasiune.
Daca jucam in portocaliu aveam mai multe sanse de frauda. Romania a jucat in rosu - a pierdut ca PSD-ul alegerile.
Florescu, "dragostea mea", l-a tradat pe selectioner.
Pantilimon - spun atat: Romania a luat doua goluri din careul de 6 metri!
Rapa - Djeko, Misimovic, Ibisevic nu joaca la Bistrita, nici la Urziceni, nici la Branesti. S-a vazut!
Tamas - capitan de o repriza. A invatat sa bubuie mingi din Anglia. Dar si acolo in ultima vreme le bubuie pe banca. Fotbalul vazut prin dopul de la sticla nu seamana deloc cu cel de performanta.
Goian - sa zicem ca l-a inlocuit cu bine pe Chivu. Sau poate e chiar mai bine ca n-a jucat Chivu.
Rat - a fost ca in romanul "Singur pe lume"! Deac a uitat sa-l mai ajute.
Torje - Ar fi miscat. Daca avea cu cine. E mic. O sa mai creasca. La 21 de ani, Messi se pregatea de balonul de aur.
Florescu - no comment. Existenta gaurilor negre s-a demonstrat de mult. Urmatoarea care va fi descoperita va purta numele lui. El este partea misterioasa din orice carte SF!
Alexa - batrani si nelinistit are Romania multi. Nu i-am numarat pasele date spre atacanti, dar si ciung sa fiu si tot imi ajung degetele.
Deac - fotbalul- heavy-metal s-a inventat pentru el. Doar pentru el. In Bosnia a dansat "Waka-Waka", n-a dat o pasa, n-a facut un dribling, n-a dat o centrare. Cam asta era treaba lui. Razvan Lucescu a vrut sa arate ca nemtii nu sunt mai destepti ca noi. Ba sunt!!!!
Mutu - cam tacut. Dar cand nu primesti nicio pasa, n-ajunge nicio minge la tine, ce sa faci?!
Marica - a alergat mai mult pentru nemti, nu pentru romani. Sa arate ca merita sa fie din nou la Stuttgart. A dat un gol misto. Singurul care s-a batut cu bosniacii.

Concluzii: Unde nu e mijloc, nici la atacanti n-ai ce sa le ceri. Romanii n-au facut 5 driblinguri in Bosnia. Ca sa vezi asta nu iti trebuie cine stie ce soft-uri (poate isi cumpara Zicu unu. A driblat mai mult ca toti in 5 minute cat a jucat). N-avem voie sa ne plangem de teren, pentru ca bosniacilor li se lipea mingea de picior, iar in Romania terenurile nu sunt altfel decat alea de la ei.
Razvan Lucescu e un selectioner modest, fricos. Romania joaca jalnic, la nimereala.
Luxemburg a mancat bataie de la Franta la fel ca noi. Deci, sunt egalii nostrii. Asa ca "sa strangem randurile si sa batem pe Luxemburg" - cum spunea selectionerul. Poate si aici ne vom multumi cu un egal, pentru ca Mutsch, Laterza, Schnell, nu sunt departe de Florescu, Alexa sau Deac.

marți, 22 martie 2011

DE CE NU...

- o sa merg eu niciodata la un concert Horia Brenciu. Pentru ca nu pot asculta hituri "RO-Bingo"! Pentru ca nu are voce. Chiar daca am inteles ca face spectacol pe margine. Si nu in ultimul rand, poate si pentru ca nu sunt femeie sa-l inteleg :))

- ma voi uita la Bosnia - Romania. Pentru ca nu ma intereseaza! N-am mai vazut un meci al Romaniei de la Euro 2008. Mi se pare o natiune plictisitoare si plictisita.
Meciul cu Franta l-am ascultat la radio jucand remi! Tocmai Remy a dat gol! Hahaha!!!

- nu ma intereseaza ce fac Irinel, Monica, Pepe si Oana. Pentru ca sunt personaje care n-au facut nimic sa ajunga mari. Doar sex si scandal. Vorba reclamei - "pe ziarele astea sa tai tu ceapa!!!"

- tin cu Steaua ca jumatate (poate si mai bine!) dintre romani! Pentru ca tin cu Craiova! :)) Si o sa tin cu ei si in B la anu'

SI THAILANDEZII AU TALENT

E barbat sau femeie?! Canta pe doua voci!! Doar Lady Gaga poate ne lamureste!!!

luni, 21 martie 2011

UN BEBELUSH TRAZNIT

Sa radem... de rasul lui! E foarte haios!

MAIMUTELE ASTEA....

sâmbătă, 19 martie 2011

ROCK-UL ANILOR '80

Din Rocky IV o piesa foarte tare de la autorii celebrului hit - "Eye Of The Tiger" - Survivor!
Americanii din Chicago sunt geniali. Piesa e din 1985.

NOUL FLORESCU!!!

Cu Stefan Florescu se poate face primavara si pentru romanica....
Georgica Florescu mai are de invatat!!!!

joi, 17 martie 2011

BACK...

De cand n-am mai scris pe blog (aproape 9 luni!)multe lucruri s-au "nascut" prin romanica si nu numai! Nationala lui Lucescu, Florescu @ Chivu company inca n-a reusit sa castige vreun meci, Monica a divortat de Virinel, Pepe s-a despartit de Zavoranca, a venit tsunami-ul peste japonezi, iar acum si norul nuclear, ultima emisiune importata de PRO, Romanii au Talent, rupe in audiente, colegul de media Huidu a avut un accident teribil la schi (sper sa-si revina cat mai repede!), s-a mai deschis un post de radio cu muzica foarte buna - Music FM (pacat ca se prinde doar in Bucuresti!), Steaua si CFR s-au facut de ras prin Europa..., Otelul e iute in campionat - lider, Boc si Basescu tot anunta iesirea din criza, dar n-o simte nimeni, benzina s-a scumpit cu aproape un leu, Steaua a schimbat 5 antrenori (si de asta m-am grabit sa scriu sa nu apara si al 6-lea), Lady Gaga a anuntat ca lanseaza pe piata parfumul cu aroma de sange si sperma, dar si inghetata cu lapte matern, Roxette si Bon Jovi s-au gandit sa treaca si prin Romania, noul stadion national e aproape gata, s-au mai deschis vreo doua mall-uri in Bucuresti, audienta Digisport n-a crescut :)), a mai aparut un canal de sport - Dolce la care nu se uita chiar nimeni, Dodel a schimbat doua bombe, Borcea a fost otravit cu mercur, euro a crescut cat sa-ti dea palpitatii la inima, etc! Astea mi-au venit in cap
Si nu in ultimul rand... eu am mai imbatranit!