marți, 19 iunie 2007

ABSENT NEMOTIVAT!

caldura de afara ucide spiritul. gandirea devine un obiect pe care-l clintesti si-l urnesti cu greu. Dar asta nu e o problema. Lenea a fost cea care a ridicat la rang inalt puturosenia din mine. Este singura explicatie pe care pot sa o dau... si sa motivez cu ceva faptul ca n-am mai postat nimic. Asta, in loc de prefata!

In rest de bine. Strandurile colcaie de sani goi si funduri care mai de care, de diferite marimi. Apa este rece, intotdeauna murdara si neatragatoare. Puradei sunt la putere ca sa iti treaca automat tot cheful de balaceala. Marturisesc ca nu am apucat sa ajung la strand, probabil ca nici nu o sa apuc .. si ca acum nu fac decat sa vorbesc din povestile auzite pe la colturi.

Nici marea nu mai este un loc in care sa descopar ceva nou. De fapt, chiar gandesc profund(a nu se intelege alceva!) si e un lucru care incepe sa ma lase rece! Oare de ce? as vrea sa fac ceva nou, sa aduc ceva inovator, sa alung monotonia, dar ajung sa constat ca viata iti ofera din ce in ce mai putine solutii. Nici macar gratarul cu prietenii nu mai are gustul de altadata. Berea este din ce in ce mai amara, cola din ce in ce mai daunatoare sanatati, fetele din ce in ce mai altfel... mai deschise spre alte zari(doamne, ce finut am vorbit aici!).

Niciun comentariu: