vineri, 22 iunie 2007

SUT SI GOL... CU ELENA UDREA


asta mai lipsea, sa ne lovim de Elena Udrea si pe stadioanele de fotbal. Frumoasa si sexoasa politiciana vrea sa bage bani (de unde are?... sau poate cei publici!) la Unirea Uriceni. Adunatura de mahari care sta in spatele proiectului incepe cu Netoiu, continua cu cine altcineva decat Basescu (bine ascuns in spate), se leaga de numele unui anumit Cocos (cine e gaina?!) si se incheie cu mai marele Bucsaru - omul care fuge de camerele TV, ca dracu de tamaie.

Intrei ei misteriosul personaj MM Stoica, un presedinte epocal, care a mangaiat barbii, a tras tepe de sute de mii de euro si a dat limbi in fundul lui Gigi, mai rau ca toti angajatii de la palat.
Acum ma intreb cum va suporta doamna Udrea injuraturile care se aud pe stadion? oare le va inghiti? oare a inghitit vreodata?

intrebari retorice, care nu-si pot gasi raspuns decat intr-un pamflet, ondulat suav pe firele ei de blonda. sunt sigur ca aparitia doamnei Udrea la stadion va dubla numarul de bancuri cu blonde. Doar aparitia ei in politica a marit vizibil numarul.
ma mai intreb si ce se vor face baietii, daca vor fi vizitati de doamna Udrea la vestiar. Poate ca primele de joc se vor platii in natura. Vorba aceea... bani sunt, inima cere... si mai mult.

Un comentariu:

Anonim spunea...

intra pe www.SutSiGol.com
si spune ti parerea.