sâmbătă, 4 august 2007

ATENTIE SE TRAGE!


perelele unei societati care se vrea civilizata vin din fotbal. Circul pe care l-a oferit tragerea la sorti este greu de intrecut. ficare rade de fiecare, unii rad de norocul lor, altii plang de ghinionul pe care l-au avut. Dar ce ramane, dupa o asemenea piesa de teatru cu papusi de plus pline de bani? Raman declaratiile, una si una.
"Bai ce bulan are steaua asta! N-am vazut asa ceva" - zise Turcu, suparat ca Steaua are de 100000000000 de ori mai multe sanse ca dinamo sa intre in Champions League.
"Ba voi m-ati ajutat. Dar eu o sa tin cu Dinamo doar pentru tine Turcule si pentru Nicu Badea. M-as bucura sa nu intre in Liga pentru Borcea!" rasuna de la capatul unui alt fir Gigi Becali, si el in direct pe sport.ro.
Un cadru cu Dinu negru de suparare apare imediat dupa ce Dinamo este scoasa din urna - nici petele de pe fata nu i se mai vedeau. Supararea nu este ascunsa nici de Borcea, si el aflat la Nyon. Totusi, seful cel mare de la Dinamo era sigur de vreo doua luni ca va mai merge inca odata la Roma in acest an, dupa drumul in care si-a cumparat costumele pentru nunta anului - a lui Niculescu, unde a fost si nas.
"Avem 15 la suta sanse" mai spune Turcu, care mai ia o gura de vin!
"procente dau numai comunistii, aia care au facut Stefan Gheorghiu" raspunde in stilul caracteristic Dinu, semn ca Turcu un pic mai iubit ca dracu la Dinamo.
"Nu ne BATE BORISOV" sunt convinsi stelistii, care ceva mai usor nu aveau cum sa primeasca la tragerea la sorti. Astia sunt sigur cei mai prosti din turul 3! Dar nu trebuie tratati de sus, cum sunt sigur ca o vor face stelistii... Pana atunic, mai e un hop - miercuri cu Zaglebie.
"Astia de unde sunt, din San Marino?" face haz de necaz un alt dinamovist - Florentin Petre, care pare ca are un dor nebun de tara.
"Hai bai Borcea, felicitari... Ati scapat de Liverpool, Arsenal!" a fost urarea lui Argaseala pe holul de la Nyon! Adica, un fel de a spune, scapi de dracu si dai de fratele mai mic... da la fel de civilizat si cu o furca la fel de mare ca a lui taicasu!
Hai bafta! Romania sa aiba doua echipe in Champions League, ca sa mai auda si vestul de noi! Macar la fotbal!

Niciun comentariu: