luni, 13 august 2007

ANUL O MIE NOUA SUTE... TOAMNA!


... titlul nu are nicio relevanta pentru ce postez eu aici. Este doar o imagine pe care astept sa o vad, curand, la fermecatorul serial, care plictiseste deja pe toata lumea - "Tanar si Nelinistit" - in care nici macar actorii nu se mai suporta. Pai si atunci ce sa mai ceri de la ochiul privitorului.
"Vreau sa vad acum doar partea frumoasa!" - recunosc, am furat si eu ceva de la Parazitii, dar mi se pare cea mai potrivita fraza pentru selectionerul Romaniei in functie - Pitzi! El a ales Constanta pentru meciul din toamna, doar ca sa le ofere cele mai proaste conditii olandezilor... Asadar, DOmnule Mazare nu aveti niciun motiv sa va laudati orasul, pentru ca maestrul Piturca de la nationala isi permite sa aduca Olanda in el, pentru ca sunt conditii mai proaste ca la Craiova, Timisoara sau Bucuresti. Ei bine, iata cum mandrul nostru litoral este transfortmat de Pitzi intr-un fel de Copsa Mica. Romanii sunt gata sa otraveasca fantani, numai sa bata Olanda! Este una din gandirile bolnave ale selectionerului, care probabil in momentele ametitoare ale vietii pica prada unor alegeri imprevizibile si inexplicabile. Dar Pitzi ramane Pitzi, este unicul selectioner care are tupeu sa se certe cu toata Romania, pentru a apara interesele a 20 de jucatori... Ei sunt cei importanti, restul nu conteaza!

Ma gandesc, totusi, de ce nu a facut asta acum, pentru ca miercurea viitoare vin turcii, care ne-au luat aurul si banii tarii... Ei sunt primiti, insa, cu flori, iar covorul rosu va fi intins pentru ei la Otopeni. Pe ei ii primim ca pe imparati in capitala tarii, ca doar au fost baieti buni cu noi de-a lungul istoriei...

Niciun comentariu: