joi, 30 octombrie 2008

CONTRACT PRENUPTIAL


Dorinel se comporta ca intr-o casnicie cu Steaua. In prima nopate alaturi de stelisti a facut reguli, care n-au voie sa fie incalcate in familie. Amenda e scumpa.
Fara amante a fost primul anunt. Telefoanele sa nu existe decat in camere. La masa se vine ca la gradinita. Cate doi (nu sub forma de gramada!) si neaparat cu soseste in picioare. Iar la masa nu se citesc nici macar carti de joc.
Dar pentru ca dragostea sa dureze, Dorinel are si el de respectat reguli stricte in familie. El nu numai ca nu are interdictie la telefon in vestiar. Ba chiar este obligat sa il tina in permanenta deschis. Seful de la loja trebuie sa stie echipa inaintea fiecarui meci si poate da sfaturi pretioase in vestiar. Astfel, telefonul lui Dorinel trebuie sa fie neaparat dotat cu "speaker".
Dorinel trebuie sa stie ca la Steaua primele sunt variate. De la ora la ora. Se schimba mai ceva ca dobanzile la banci. Cel mai mult se micsoreaza dupa meciurile mari castigate de Steaua.
Inainte de fiecare meci, Dorinel trebuie sa faca o copie cu echipa, care sa ajunga la loja. Cu cel putin o jumatate de ora inainte sa se anunte echipele oficiale.
Nu sunt misiuni grele. In schimb patronul ii garanteaza ca nu va fi fluierat de galeria de "scolarei" pe care o va inventa in Ghencea. Cea mai cuminte si iubitoare pe care Steaua a avut-o de-a lungul anilor.

2 comentarii:

Anonim spunea...

O sa aiba viata grea de tot Dorinel. Oricum pacat de Lacatus.

Anonim spunea...

viata grea? face ce facea si in divizia B... da pe mai multi bani. dorinel are numai de castigat din chestia asta... si gigi numai de pierdut =))