joi, 30 octombrie 2008

MEN IN BLACK

Asta a fost fara dubii saptamana oamenilor in negru! Fluieraturile lor s-au auzit in toate colturile tarii. Fiecare s-a afirmat asa cum a putut.
Din jobenul lui Mister Costica Valcea a iesit iepurasul Deaconu! Un stelist, crescut in Ghencea, croit sa-i enerveze pe dinamovisti la marele derby. A facut-o si anul trecut, cand Steaua a batut-o pe Dinamo cu 1-0. Acum, Deaconu a venit sa-i mai albeasca un pic parul lui Rednic. "Mi-a tras-o el, in loc sa-l tepuiesc eu pe Copos" s-a plans antrenorul invins in primavara de o bricheta si de Deaconu la Rapid. Rednic a plecat dupa meciul cu Steaua, pe care il castigase, pana cand Deaconu s-a aprins de la bricheta aterizata in capul sau. Fanii din Giulesti au si ei vina lor. Mai trebuie sa invete verbe din limba romana - "a se potoli" sau "a nu arunca" sunt doar doua recomandari! Pana la urma, Deaconu a dansat dupa ce se canta in boxele din Giulesti. Hitul "invitatie la liniste" n-o sa ajunga niciodata pe primul loc la Rapid.
Cerut si de sefii de la Steaua, dar si de cei de la Dinamo, "Brad Pitt" Tudor - varianta sobra si cu barba a refuzat meciul. Vrea liniste pentru ca are de arbitrat in Champions League. Ar fi facut-o si la Dinamo - Steaua, dar Borcea nu e antrenat suficient ca sa primeasca un arbitru de Champions League. Cu dansurile pe muzica de Liga, n-a mai ajuns nici macar in grupele UEFA.
Siiiii ultttiiiiimuuuul premiiiuuuuu! Pentru Bocaneala! Cel mai bun incasator din fotbalul romanesc a luat-o pe coaja la Suceava. Pentru ca i-a dat un "pinalty" lui Pinalty (difernta e de "p" si "P")! Si nu oricum... ca pe vremurile in care cooperativa infloritoare a tarii isi depasea cu mult productia.
La Suceava s-a depasit cu mult timpul de joc. Si in prelungiri marimea conteaza... 7 minute s-au transformat in 11. Dar metri. Iar metri s-au transformat la randul lor in pumni, ca intr-un basm cu "muma Bocaneala a padurii" si fat frumos - Bolohan zis si pumn de aur. Transformat de asemenea, in somer de lux. Pentru ca fiecare "coasta" lovita a lui Boc-Boc-aneala "costa"!
Pentru actorii principali din fotbalul romanesc... o urare de la Will Smith - "sa va ia extraterestrii"!

Niciun comentariu: