duminică, 2 noiembrie 2008

CE N-A VAZUT PARISU'

Fata lu' tata, Paris Hilton socheaza intr-un interviu dat in News Of The World. Daca nici cel mai tare tabloid din lume nu stie sa scoata un interviu exploziv cu Paris, atunci cine? Frumoasa, bogata, sexoasa, drogata... 4 caracteristici, una mai tare ca cealalta pentru o fata draguta, indragostita si de bautura si chefuri la maxim pana in zori. "Barbatii ma trateaza ca pe un obiect. Unii ma vor pentru sex, altii pentru bani" este sincera domnisoara Hilton.
Paris, care acum e combinata cu un membru al trupei Good Charlotte - solistul Benji, ii dezamageste pe toti barbatii care ravnesc la ea: "Vreau sa ma marit in 2009!" Am zis, oaauuu, ce tare! Numai ca americanii scriu ca baiatul n-o vrea deocamdata. Si bogatasele plang... Isi cauta fericirea si n-o gasesc. Inca un barbat, se pare, pentru care Paris a fost doar un oras pentru o scurta vacanta!
Paris a facut si topul personajelor pe care le uraste cel mai tare. Primul este un fost prieten, care a postat pe internet filmuletele in care facea sex cu Paris. Ce nenorocire! Dar sa nu uitam ca mama lui Paris a spus ca fata ei e tare rau la sex oral, dupa ce a vazut filmul. Of, Doamne! Familia Bundy era mult mai funny!
Nick Carter de la Backstreet Boys este si el pe lista neagra a lui Paris.
Si ca sa vedem ce persoana sincera este aceasta domnisoara revoltator de bogata - Paris i-a spus iubitului ei ca in timpul relatiei a avut si o aventura cu Printul William. Unde in alta parte decat la Paris?!
Inchei acest "post" cu alegerile din America, in care, bineinteles, Paris e implicata. Il sustine pe Barack Obama! Interesant este de ce... Pentru ca McCain a spus despre Obama ca este la fel de inteligent ca Paris Hilton. Ce tare!
S-o auzim pe domnisoara Hilton cum abordeaza un subiect delicat: politica!

Un comentariu:

Raz spunea...

Ce n-a vazut Parisu', a vazut Andrei... :) Hai ca te-ai mai ales cu un cititor - am adaugat blog-ul tau la Favorite!