vineri, 14 noiembrie 2008

PROSTENIA ELECTORALA! Ce parlamentu' meu...

Politichia de la noi are un iz puternic de prostie. De la o posta miroase, nu numai a mici si bere, ci si a fraiereala pe fata. Gafele sunt si ele la ordinea zilei, iar pataniile partidelor de rasul curcilor. Sa iti faci cruci si sa scuipi in san de 3 ori! Si atunci, de ce sa ma duc eu, cetatean cinstit, sa ii votez pe politicienii lui peste. Cum sa ii aleg pe Catalin "Boum-Trosc" Zmarandescu sau Dan Voiculescu, securist cu legitimatie si avere facuta pe banii furati de Ceausescu. Sau pe Madam Elena PUdrea sau Luminita "LEET meeeeeeeee Tryyyyyyy" Anghel la sefia tarii!
Cele mai multe articole electorale sunt mai tari ca bancurile cu Bula.
Ca sa va faceti imagine de cum isi fac campanie politicienii iata aici cel mai tare slogan de Ilfov! "N-ajunge cat v-au furat?! Acum e randul nostru!" tipa PSD-isti de la marginea Bucurestiului. Si o sa fie si prosti care o sa inghita aceasta strigare si o sa-i voteze pe acesti loseri.
Nu am nimic cu PSD-isti, dar tot ei s-au facut de cacao... atunci cand au dat o comanda de 40 de mii de geci rosii in China! Cand a venit vaporul si PSD-isti in frunte cu Geoana se pregateau sa le descarce cu mare fast... STUPOARE! (cum ar zice R Banciu ) Erau cu trandafiri si sigla PSD, dar erau PORTOCALII!!! Cineva din PSD a gresit codul de culoare!!! Hai ca asta e cea mai tare.
UDMR-ul a comis-o... a invitat in Timis alegatorii la un bal, printr-un mesaj in romana, din care nu se intelege nimic. Era scris de un unul de-al lor. Semn ca maghiarii din romania, habar n-au in ce tara traiesc, d-apoi sa o mai si conduca! Oricum, ei vor prinde locuri in parlament!
DE LA PARAZITII PENTRU POLITICIENI... VREA SA VA DOARA!!

Niciun comentariu: