marți, 4 noiembrie 2008

MIRCEA BADEA SHOW


Nu poti sa nu devii fan Mircea Badea, chiar daca este un "conservator" - isi periaza seful (pe Felix Motanu) la fiecare emisiune si ii critica pe toti ceilalti rivali ai conservatorilor. Chiar daca se lauda ca Dan Diaconescu ca emisiunea lui face audiente mai bune decat Realitatea.
Recunosc, prefer Mircea Badea si finalului unui meci de Champions League. Decat sa rad de fotbalul romanilor, mai bine ma amuz la glumele lui Badea. Nu conteaza ca face parte dintr-un trust rival (s-ar putea sa fim colegi de trust!). Este tare omul. Are comnentarii geniale cateodata. Nu mereu.
Este singura productie serioasa de la Antena 3. Am inteles, insa, ca nu e deloc usor sa il ai angajat pe Mircea Badea...
Si ca tot veni vorba de televiziuni de stiri - nu m-a dat pe spate ideea Realitatii de a impanzii America la alegeri. Pare doar o cheltuiala fara rost. Toate televiziunile americane vor transmite evenimentul, asa ca nu cred ca e nevoie de oameni la fata locului, cand traim in patria satelitului si internetului.
Ce imi poate spune mie in plus Adelin Petrisor din Los Angeles, fata de reporterii americani? Probabil ca nimic...
Sa castige Barack Obama!

4 comentarii:

aNcA spunea...

mircea badea....cred k si-a castigat un prestigiu pe masura lui. si pe mine m-a acaparat si acum e printre putinele 'personaje' tv care intr-adevar joaca bine. merita vazut!

ANDREI RADULESCU spunea...

E tare omu'.. si are vorbe in el! E bun de comentator. Un monolog mai bun ca al lui Badea n-am mai vazut din Naufragiatul cu Tom Hanks!

Anonim spunea...

Genial omu..sunt fan:)

Alex Ionescu spunea...

dl andrei radulescu, cu privire la dumneavoastra am un singur lucru de cometat: sunteti exagerat de prost!!!cum ar spune si badea.