vineri, 21 august 2009

SA RADEM CU DINAMO! IAR...

- nu-i echipa mai frumoasa si haioasa ca Dinamo. Cum spunea un coleg, cunostiintele de geografie ni s-au imbunatatit simtitor. De la cine mai puteai auzi de Elfsborg (schiorii), Knatspirnufelag (pescarii amatori), 17 Nentori (cea mai mare rusine), NEiCa Nimejgen. Acum am descoperit pe harta un nou punct de interes - Liberec :))))
- probabil ca Dinamo a fost pus cu cap la doar o statie de tramvai de Circ. Felicitari celui care a facut-o! :))))
- n-am mai ras ca la meciul de aseara in viata mea!
- Tamas a fost de plastic. Dar stim ca "live in plastic! It's fantastic!" Evident, in cluburile de nopate!
- sa ne dam jos bonetele, in fata lui Bonetti. Ce antrenor extraordinar! Este artistul victoriei istorice a lui Dinamo, 4-0 la Piatra Neamt :))))
- suporterii lui Dinamo sunt exemplari. O mie, doua - cat au fost la meci! (10 mii zicea Borcea.. O, Doamne!) Si chiar le dau dreptate ca au intrat pe teren. E clar ca jucau mai bine ca Sageata "Cupidon" Niculae, mini-Torje sau Ronaldusul de Cristea
- am numarat suturile care au fost aproape sa treaca de peluze (chiar daca pe Dinamo e la 50 de metri in spatele portii..). Torje, N'Doye(aveam o N'Doyala si cu rapperul asta american...) Cristea - toti au fost pe-aproape :))))
- Turcu a revenit cu norocul la Dinamo! Saracii, sunt blestemati sa ajunga in competitiile care se termina in "League"!
- veste buna si pentru actionari. Macar nu mai dau bani pe prime uriase...
- saracul Dolha, a fost mai bubuit ca la un razboi mondial!
- pentru cei 10 mii de fani ai lui Dinamo, care au mai ramas dupa meciul de aseara, ma ofer sa fac o lista cu echipe, cu care pot tine pe viitor! (Nasule' sa treci pe la mine!!!)
- in final, multumesc lui Alin Buzarin pentru articolul exceptional - "Pregătiţi-vă de Liga Campionilor!" Sa radem cu Dinamo, iar...

Niciun comentariu: