luni, 7 iulie 2008

MAI BINE E LA MAMAIA.. LA TARA!

Ma pregatesc de concediu… si aud numai povesti de groaza despre litoralul nostru drag. Un prieten, Dragos mi-a povestit aventurile pe care le-a trait la un hotel din Mamaia in week-endul ce tocmai s-a dus! Masa rupta in camera, cearsafuri murdare, telecomanda la televizor oha, apa calda doar daca prindeai pestisorul de aur ca sa iti indeplineasca o dorinta, personal nesimtit si patron gretos. Aventura lui Dragos la hotel acest hotel a durat doua ore, timp in care a iesit cu sapunul pe el de la dus, s-a certat cu angajatii, care au refuzat sa ii schimbe masa, iar in final a plecat. “Ce ma, nu rezistai doua nopti!” a fost mesajul de salut al ospitalierilor hotelieri din Mamaia la despartire. Ei bine, iata de ce a ajuns romanul sa injure mai mult decat negrii din America. Si pe buna dreptate! Dar asta nu a fost tot… Ca sa va arat ca serviciile din Romania sunt de toata jena, la o terasa, un chelner, care i-a udat portofelul, telefonul si bineinteles, pantalonii, radea de mama focului inauntru de marea lui realizare. Numai in Romania ti se poate intampla asta!
De gunoaie nu mai vorbesc, in celelalte statiuni abia acum se monteaza cosurile de gunoi. Este o imagine dezolanta si incredibila a Romaniei. Avem peisaje de vis, mare, munte… ce alte tari nu au. Dar suntem gunoierii Europei… si aici ma refer la mizeria pe care romanul, de lene si nepasare, o indura toata viata.

Un comentariu:

Anonim spunea...

faci cea mai mare greseala dc te duci pe jegul nostru de litoral. dc vrei neaparat la mare si n-ai kef de drum lung, da o fuga pana la bulgari. mai rau nu are cum sa fie. plec eu azi pt 3 zile si o sa iti spun cum a fost cand ma intorc.