joi, 3 iulie 2008

GHANA TELECOM


Asistam la imagini socante. Planeta Terra ofera zi de zi momente uimitoare! Cu cat inaintam in civilizatie, cu atat mai mult asistam la disparitia baobabului... cu tot ce a sprijinit el de-a lungul vremurilor. In triburi se va trece la lucrul in grup cu laptop-ul! Metoda wireless poate ajuta la folosirea messengerului din fiecare cort. Asta e viitorul... si nu e tot! Ultima bomba pe piata telefoniei mobile a fost data de Vodafone, care a achizitionat cu 900 de milioane de dolari, 70% din Ghana Telecom. Asadar, Vodafone cucereste desertul, jungla cu animalele lui carnivore cu tot, savana (cea care descopera, dar si cea care acopera:)) Piata oamenilor care n-au ce sa manance, care isi duc veacul la marginea padurii este considerata de Vodafone una a viitorului. Fiecare sef de trib isi va ghida ostasii si slujitorii cu ajutorul celularului.
Sunt curios ce succes va avea compania britanica, mai ales ca in Ghana populatia rurala este cam 70 la suta. Capitala Accra este cea mai importanta piata de desfacere... dar la Osu (un port in Ghana!) Vodafone... se poate alege si cu numele orasului!
Vestea buna e ca anul trecut, Ghana Telecom a avut profit de 49 de milioane de dolari. Vodafone anunta ca va mai investi 500 de milioane. Viitorul suna bine... si pentru cei "Born in Africa"! Aaa... scuze... asta e de la alta companie!

Niciun comentariu: