sâmbătă, 26 iulie 2008

STIRILE DE SAMBATA SEARA

A cazut bila de pe ASE! Asta e stirea saptamanii. Ar fi interesant de cunoscut si virgina care a darmat nu numai o bila, ci un mit. Probabil ca este la fel de frumoasa ca Betty cea urata si la fel de doritoare de sex ca o nevasta casatorita de 25 de ani si ajunsa la menopauza. Poate ar trebui sa manance mai multa pizza domnisoara - pentru ca o alta stire tare pe care am aflat-o saptamana asta e ca pizza creste pofta... nu de mancare, de sex! (nu cred ca se recomanda italiencelor, sunt urate rau!)
Incep sa aplic deja principiul samponului si ma bag deja la o a treia stire.. intr-una singura (3 in 1 ca samponu!!)Un roman amator de pescuit a ajuns in Italia si pentru ca n-a gasit in capul cu sa dea, i-a dat lui prin cap cum sa faca rost de bani. A inceput sa pescuiasca monede din celebra Fontana di Trevi! S-a ajutat de un magnet si a umplut o sacosa de monede... ca sa aiba din ce trai cateva zile. Numai un roman putea sa faca asta. Pentru ca suntem o natie cu mintea ascutita, o natie inventiva. Romanul se stie, a inventat cartela falsa de metrou in ziua in care ea s-a lansat la Bucuresti. Si tot romanul... a asteptat Romtelecom sa lanseze cartelea pentru telefoanele publice. Cele false asteptau de mult sa fie utilizate.
Sa v-o mai spun si p'asta tare?! Cica Jojo e mai tare decat Marilyn Monroe si Madonna scrie o revista de la noi! Hai sictir! Asta e ca... si cum mi-as dori eu s-o vad eu in toata splendoarea pe Alina Plugaru!!! HaHaHa! O fi greu???
O astept pe Doina cu povestiri de la marea noastra draga!!! Cand Doina????

Niciun comentariu: