joi, 27 noiembrie 2008

APA PLATA CU LAMAIE...

Iata-i pe parlamentarii nostrii. Sa se impuste singuri, pana nu ii impusca poporul!

miercuri, 26 noiembrie 2008

D'ALE GSP-ULUI!

De pe gsp.ro, poate cel mai tare site de sport, am aflat si eu in sfarsit cine este Ruxandra Dragomir. N-am stiut niciodata ca e fiica sefului LPF, Mitica Dragomir :)))))) (si cat am mai ras de asta!)


Dar asta nu e tot. Penescu e mutat cu tot cu bani la Brasov. L-a pacalit Lucescu cel mic si pe asta!!! :))). Desi, nu cred ca i-ar conveni lui Penescu sa plece de la Arges, la cat de bine sta acum in clasament.

LA MALL CU RATB-EU'

Sa iti dai aere cu un Q7 prin oras este ultima moda. Daca ai si un A8 esti si mai smecher. Basescu ne-a invitat pe toti romanii sa ne tragem in parcare cate un Logan. E romanesc. Pentru manelisti, insa, mertzanul sau jipu e cea mai stilata Dacie de pe piata si la care nu vor si nu pot renunta niciodata. Printre fitele de la noi, poti devenii in orice secunda ultima scursura a societatii daca alegi sa mergi cu metroul sau cu RATB.
In plimbarile mele prin Bucuresti (cu metroul sau cu RATB-ul) am dat si peste vedete.
Si nu ca Elena Udrea sau Luminita Anghel... in campanie electorala.
Victor Hanescu, jucatorul de tenis, isi plimba iubita pe vremuri cu celebrul 104. Ruta era una scurta. Trei statii. De la Alba Iulia pana la Piata Unirii. Pe acelasi 104 am dat intr-o zi nas in nas cu Uzzi de la BUG Mafia.
Nu este singurul "smecher de cartier" (asa isi zic ei!!!) care merge cu RATBul! Si pe Puya (LA FAMILIA)l-am vazut circuland cu mertzanele pe enspe' roti ale regiei de transport din capitala.
Intr-o zi l-am zarit in zona Mall Vitan si pe Nick de la N&D. A renuntat pentru o tura scurta la masinile de lux si a luat "rata" cateva statii.
Si in plimbarile cu taxiul am auzit povesti una si una. Cea mai tare e cu celebrul Liviu de la LA, care fuge mereu din taxi ca sa nu plateasca. Probabil, un rol in filmul "Dispari in 60 de secunde" este visul sau. Am auzit povestea din trei surse, asa ca pare una prea credibila ca sa nu fie. Un taximetrist nu l-a iertat. L-a asteptat la cotitura si dupa cateva zile si-a scos si banii pe cursa neplatita si tot. L-a luat la bataie pe baiatul smecher de Constanta.

luni, 24 noiembrie 2008

ALTEX LOVESTE DIN NOU...

De la celebrele "cat e halatu'?", Altex a venit acum cu una noua pentru public. Ultima reclama traznita, cu tiganii plecati in cautare de monitoare LCD si alte dracii din ale IT-ului m-a dat pe spate.
Domnu cu halatu a schimbat firma, dar Altex a gasit resurse sa iasa din nou in fata la reclame tari. Iar asta chiar merita vazuta.



Apgreidin' de la Altex
Vezi mai multe video din Reclame »

duminică, 23 noiembrie 2008

VOLTAJ - Dematurizarea

Iata noul single lansat de baietii de la Voltaj. Unde in alata parte, decat la Radio ZU! Si chiar daca nu sunt cel mai mare fan al acestui post, in sfarsit vad un post care are tupeul sa mai si lanseze piese, nu numai sa isi faca audienta cu ele. Asa se facea pe vremuri la Contact!

sâmbătă, 22 noiembrie 2008

POLITIA ARESTEAZA AUDIENTE

PRO TV a vrut sa dea lovitura cu "Vine Politia!" - un serial inspirat de la spanioli, combinat cu efecte de NYPD si americanizat la maxim. Nu i-a mers. Audientele au pus in cap PRO TV-ul duminica seara. E cea mai mare teapa pe care si-a luat-o si Ioan Gyuri Pascu, care a plecat de la Divertis Mall - cu audienta de 4-5 ori mai mare pe acelasi segment orar la Antena 1.
Nu numai Vine Politia a arestat audienta la PRO. Si filmul pregatit si promovat cu mare tam-tam - Contratimp a fost pana la urma un fas penibil. Desi, sincer mie mi-a placut. Audienta lui insa bate mai mult spre bataie de joc decat spre performanta.
Nici nu vreau sa spun cate puncte a facut. Orice desen cu Tom si Jerry atrage mai mult public.
Si orice film plasat sub serialul de la ACASA - "Regina" e condamnat la moarte. Regina este lider de audienta pe toate segmentele, All, Targetu' PRO, pe femei sau copii. La mai mare!

vineri, 21 noiembrie 2008

PATURA

Am tremurat ca un caine (ce nu-s!!!) in Stefan cel Mare. La Romania - Georgia. Am vrut mai mult sa imi explic de ce nu vin romanii la meciurile Romaniei. Si mi-am explicat. O nationala mai plictisitoare nu exista pe lumea asta. Pana si pentru Andorra si Insulele Feroe m-as duce mai des la meciuri. Fitze si putin fotbal... atat mi-au aratat rebuturile de fotbalisti de la nationala. Aici ii pun pe toti. Si pe Piturca cu turca lui cu tot.
Si eu nu am avut nici macar o patura. Ca altii.
Pe banci, la zero spre minus grade, fotbalistii si antrenorii stateau infofoliti. Noi patura de derbedei care-l injuram pe Radoi pentru ca merita, am luat vantul original in barba.
N-o sa mai merg la niciun meci al nationalei pana nu se face stadionul nou. Unde sper ca va fi cald si bine.

miercuri, 19 noiembrie 2008

100

100 - e numarul de bilete pe care nationala Romaniei le-a vandut in prima zi pentru meciul cu Georgia. Si la Cucuieti din Deal, Romania ar fi avut mai multi suporteri ca in Stefan cel Mare. Dar e boala veche!
100 de fani e si media suporterilor lui Dinamo in ultima vreme la meciurile de acasa cu Bistrita sau Gaz Metan.
100 de bolnavi stau cocotati la balcoanele de la Spitalu de Urgenta la meciurile lui Dinamo.
100 - de cifra asta se leaga si o culme a puterii care mi-a venit in minte acum. "sa bati o hartie de 100 pana scoate limba Balcescu"!!!
100 de lei - sunt banii cu care se pot cumpara 20 de bilete la meciul Romania - Georgia. Nationala a avut ieri incasari fabuloase de 500 de lei! Pentru victimele de la Petrila.
De 100 de centimetri ar mai fi avut nevoie Florentin Petre si Torje sa ajunga mari fotbalisti.
100 este suma centimetrilor adunati de la Prunea, Nicolita si Terente :))

vineri, 14 noiembrie 2008

PROSTENIA ELECTORALA! Ce parlamentu' meu...

Politichia de la noi are un iz puternic de prostie. De la o posta miroase, nu numai a mici si bere, ci si a fraiereala pe fata. Gafele sunt si ele la ordinea zilei, iar pataniile partidelor de rasul curcilor. Sa iti faci cruci si sa scuipi in san de 3 ori! Si atunci, de ce sa ma duc eu, cetatean cinstit, sa ii votez pe politicienii lui peste. Cum sa ii aleg pe Catalin "Boum-Trosc" Zmarandescu sau Dan Voiculescu, securist cu legitimatie si avere facuta pe banii furati de Ceausescu. Sau pe Madam Elena PUdrea sau Luminita "LEET meeeeeeeee Tryyyyyyy" Anghel la sefia tarii!
Cele mai multe articole electorale sunt mai tari ca bancurile cu Bula.
Ca sa va faceti imagine de cum isi fac campanie politicienii iata aici cel mai tare slogan de Ilfov! "N-ajunge cat v-au furat?! Acum e randul nostru!" tipa PSD-isti de la marginea Bucurestiului. Si o sa fie si prosti care o sa inghita aceasta strigare si o sa-i voteze pe acesti loseri.
Nu am nimic cu PSD-isti, dar tot ei s-au facut de cacao... atunci cand au dat o comanda de 40 de mii de geci rosii in China! Cand a venit vaporul si PSD-isti in frunte cu Geoana se pregateau sa le descarce cu mare fast... STUPOARE! (cum ar zice R Banciu ) Erau cu trandafiri si sigla PSD, dar erau PORTOCALII!!! Cineva din PSD a gresit codul de culoare!!! Hai ca asta e cea mai tare.
UDMR-ul a comis-o... a invitat in Timis alegatorii la un bal, printr-un mesaj in romana, din care nu se intelege nimic. Era scris de un unul de-al lor. Semn ca maghiarii din romania, habar n-au in ce tara traiesc, d-apoi sa o mai si conduca! Oricum, ei vor prinde locuri in parlament!
DE LA PARAZITII PENTRU POLITICIENI... VREA SA VA DOARA!!

marți, 11 noiembrie 2008

TEO SE LASA DE TELEVIZIUNE

Transformata in vedeta de PRO TV, Teo a ramas in mintea oamenilor tot cea de la PRO TV si dupa plecare! Pentru ca Romantica si PRIMA TV au fost, pana la urma, doua mari tepe pe care le-a luat, dar in acelasi timp le-a si dat. Teo a castigat mai multi bani decat primea la PRO TV, dar a pierdut de tot la capitolul popularitate. Nici macar manelistii pe care i-a lansat nu ii mai onorau invitatiile, pentru ca nu era la PRO TV si isi faceau prea putina reclama! Cu un punct de rating nu s-a mai facut primavara la TEO, pentru ca PRIMA TV i-a desfiintat emisiunea.
TEO a anuntat ca se lasa de televiziune - doar in sensul ca nu va mai iesi pe sticla, pentru ca pregateste lansarea altor vedete si alte formate de emisiuni. La ce televiziune, vom vedea?! Din martie va emite Becali TV!!!

luni, 10 noiembrie 2008

PAINE CU CHIPUL LUI OBAMA

S-a scos la vanzare pe eBay, paine prajita cu chipul lui Obama. Americanii nu mai stiu cum sa fie originali :))

KATY PERRY A COMIS-O

Fata canta bine, dar trebuie sa aiba mai multa grija cu miscarile. Ele iti ofera uneori surprize... S-a intamplat la un concert din Canada. Canta noul ei hit - "Hot n' Could" si... a incins fara sa vrea atmosfera! Rochia i-a cedat si ce a rezultat... iata in fotografiile de mai jos.



SOPHIA - My Love

Sophia nu este nici frantuzoaica, nici americanca si nu vine nici din Anglia. Vine tot de pe la noi. Si cu un hit nou. De fapt nu mai e asa nou - s-a tot cantat in Romania, dar doar la un singur Radio... ZU! Sophia a fost lansata in premiera la ZU de Media Pro Music. Este creatia lui Cristian Paun, palylist manager la Radio Zu si a lui Rocco de la Firma. O piesa care cred ca o va prinde anu' nou in topurile de pe la radiourile din Romania.
SOPHIA - My Love

miercuri, 5 noiembrie 2008

OBAMA, GHETTO SUPERSTAR

Barack Obama a fost alesul. Este de azi cel mai puternic om al planetei. As fi pariat pe el de acum cateva luni si chiar imi pare rau ca nu am facut-o.
ca Obama este primul presedinte de culoare al americii o stie toata lumea.
Tatal sau a fost kenyan.
Nu am folosit degeaba termenul de "ghetto superstar" - pentru ca in anii tineretii Obama nu arata deloc ca un presedinte al americii, ci semana mai degraba cu un rapper de cartier. Din viata lui nu lipseau drogurile si alcoolul. Putea deveni un mic artist hip-hop, dar a ales alt drum. Fara "gun-uri", fara "H" sau marijuana. A ales calea succesului si pana la urma i-a iesit.
Cat despre presedintii de culoare... au mai fost si altii, dar doar in clipuri muzicale.

INVENTIA SF A CNN

N-as putea sa o explic tehnic. Pare ceva incredibil, dar adevarat. Este probabil, viitorul in televiziune. CNN a ales perfect momentul pentru a ne introduce in lumea SF a televiziunii. M-am simtit ca si cand ma uitam la Star Treck!
CNN a folosit o holograma a unui reporter pentru a transmite in direct de la mii de kilometri vesti despre alegerile din America. Reporterul era la Chicago... si totusi in studioul CNN!
Reporterul Jessica Yellin este cea care a testat experiemntul, la care a fost folosit un cort cu 35 de camere de inalta performanta. Asta este chiar o premiera in lumea televiziunii!

marți, 4 noiembrie 2008

MIRCEA BADEA SHOW


Nu poti sa nu devii fan Mircea Badea, chiar daca este un "conservator" - isi periaza seful (pe Felix Motanu) la fiecare emisiune si ii critica pe toti ceilalti rivali ai conservatorilor. Chiar daca se lauda ca Dan Diaconescu ca emisiunea lui face audiente mai bune decat Realitatea.
Recunosc, prefer Mircea Badea si finalului unui meci de Champions League. Decat sa rad de fotbalul romanilor, mai bine ma amuz la glumele lui Badea. Nu conteaza ca face parte dintr-un trust rival (s-ar putea sa fim colegi de trust!). Este tare omul. Are comnentarii geniale cateodata. Nu mereu.
Este singura productie serioasa de la Antena 3. Am inteles, insa, ca nu e deloc usor sa il ai angajat pe Mircea Badea...
Si ca tot veni vorba de televiziuni de stiri - nu m-a dat pe spate ideea Realitatii de a impanzii America la alegeri. Pare doar o cheltuiala fara rost. Toate televiziunile americane vor transmite evenimentul, asa ca nu cred ca e nevoie de oameni la fata locului, cand traim in patria satelitului si internetului.
Ce imi poate spune mie in plus Adelin Petrisor din Los Angeles, fata de reporterii americani? Probabil ca nimic...
Sa castige Barack Obama!

luni, 3 noiembrie 2008

ESTE INNA...


Este "Hot"! Asta stie toata lumea. Piesa a devenit deja enervanta. Si o sa fie si mai si pentru ca, de curand, a fost produs si un clip. De la radio piesa se va muta la TV. Si vom fi innebuniti de noul play-list de la Kiss TV, U si poate MTV. Faza tare e ca Inna trebuia sa isi prewzinte clipul azi dimineata la Razvan si Dani, dar din motive tehnice s-a taiat emisia (cine a comis-o).
Aaa.. si pentru cei care nu stiau, Inna este romanca. O cheama Alexandra, este din Constanta si a inregistrat piesa in studioul lui Viorel de la 3rei Sud Est. De fapt, este o alta descoperire facuta de 3rei Sud Est. Nu e o voce nou-nouta pe piata romaneasca. Vocea ei s-a mai auzit si pe alte piese produse de Play & Win.
De Halloween a sustinut si primul concert in Bucuresti - in clubul Purple. Vor mai urma si altele... Clar!

duminică, 2 noiembrie 2008

CE N-A VAZUT PARISU'

Fata lu' tata, Paris Hilton socheaza intr-un interviu dat in News Of The World. Daca nici cel mai tare tabloid din lume nu stie sa scoata un interviu exploziv cu Paris, atunci cine? Frumoasa, bogata, sexoasa, drogata... 4 caracteristici, una mai tare ca cealalta pentru o fata draguta, indragostita si de bautura si chefuri la maxim pana in zori. "Barbatii ma trateaza ca pe un obiect. Unii ma vor pentru sex, altii pentru bani" este sincera domnisoara Hilton.
Paris, care acum e combinata cu un membru al trupei Good Charlotte - solistul Benji, ii dezamageste pe toti barbatii care ravnesc la ea: "Vreau sa ma marit in 2009!" Am zis, oaauuu, ce tare! Numai ca americanii scriu ca baiatul n-o vrea deocamdata. Si bogatasele plang... Isi cauta fericirea si n-o gasesc. Inca un barbat, se pare, pentru care Paris a fost doar un oras pentru o scurta vacanta!
Paris a facut si topul personajelor pe care le uraste cel mai tare. Primul este un fost prieten, care a postat pe internet filmuletele in care facea sex cu Paris. Ce nenorocire! Dar sa nu uitam ca mama lui Paris a spus ca fata ei e tare rau la sex oral, dupa ce a vazut filmul. Of, Doamne! Familia Bundy era mult mai funny!
Nick Carter de la Backstreet Boys este si el pe lista neagra a lui Paris.
Si ca sa vedem ce persoana sincera este aceasta domnisoara revoltator de bogata - Paris i-a spus iubitului ei ca in timpul relatiei a avut si o aventura cu Printul William. Unde in alta parte decat la Paris?!
Inchei acest "post" cu alegerile din America, in care, bineinteles, Paris e implicata. Il sustine pe Barack Obama! Interesant este de ce... Pentru ca McCain a spus despre Obama ca este la fel de inteligent ca Paris Hilton. Ce tare!
S-o auzim pe domnisoara Hilton cum abordeaza un subiect delicat: politica!