luni, 2 aprilie 2007

CINE E DE LOCUL 2? CLUJUL, CLUJUL...


E noul refren care se canta in Romania! Si se canta pe bani multi, pe milioane de euro(sau...DE DOLARI!!! vorba lui Gigi Becali). Steaua a batut Rapid. E mai tare s-ar spune! Acum e legata de un numar 3: e pe 3 in clasament si are 3 puncte peste Rapid. Sigur vrea sa scape cat mai repede de acest loc, blestemat ar spune patronul. Gigi Becali si-a cumparat palat la numarul 1, dar are echipa la numarul 3.

Clujul pe care l-a blestemat, l-a trimis in campionatul din Ungaria si apoi prin Portugalia, ii cam face figura. Se tine scai acolo sus pe 2 si nu vrea nici in ruptul capului sa dea inapoi. "Atentie, vine trenul! Nu te pune cu CFR-ul" e noua scandare a fanilor de la Cluj, preluata mai nou si de sefie. Le place! De cand n-a mai fost Ardealul fruntea? Poate de la Unirea facuta de Mihai Viteazu la Alba Iulia! Acum este si va mai ramane. Va fi cel mai fericit Paste din istorie pentru CFR-ul pe care mai marii si mai tarii Bucurestiului nu-l baga in seama.

CFR-ul nu va avea niciodata vagon de clasa I, dar acum este o garnitura cu vagoane de clasa a doua, importate din vest si America de Sud!

Steaua si Rapid s-ar vrea Intercity, dar trebuie sa se obisnuiasca, macar pentru o vreme, cu conditii de clasa a III-a si a IV-a.

Nasu ar taia mai repede bilete pentru Steaua si Rapid, insa trebuie sa vanda locuri si de clasa a doua la UEFA. Ce ar fi sa vedem Clujul in Champions League?!

A fost un soc pentru toata lumea, cand Clujul a ajuns in finala unei cupe europene, fie ea si Intertoto.

Acum Clujul, inca, nu socheaza, pentru ca nimeni nu baga in seama colonia portugheza. Tactica aleasa de sefii de la Cluj, pare insa sa dea roade. La intrebarea, "cum sa ajungi in Champions League cu o echipa care are jucatori de echipe de mijloc si de la retrogradre din Portugalia?", Clujul e cel mai bun raspuns.

Asa ca Steaua si Rapid trebuie sa aiba mare grija. Se pierd bani, si bani multi.



Niciun comentariu: