luni, 9 aprilie 2007

TERMENE DE NONVOCABULAR


"Parasuta" = femeie care vinde placeri! Explicatia logica a acestui termen inca o caut. Parasuta = in DEX - "Dispozitiv în formă de umbrelă sau de dreptunghi, cu suprafaţă mare, folosit pentru reducerea vitezei de cădere a unui corp lansat de la înălţime, de obicei dintr-un avion în zbor."


In termenii reali, parasuta inseamna femeie care pica in bratele mai multor oameni (si deodata!!!), care intretine relatii sexuale si/sau orale sau anale. Un termen la moda, care injoseste femeile iubitoare de sex. Termenul "parasuta" nu este neaparat pentru femeile care obtin un bun in urma unor partide de sex (normal, oral sau anal), ci si pentru cele care iubesc ce are mai scump barbatul.


Un alt termen folosit des este "panarama". Nu exista in dex. Cel mai apropiat cuvant este "panorama". Asta inseamna ca privelistea este bogata, ai ce vedea! O panorama = o privire de ansamblu, de la inaltime sau de la mare distanta. O panarama = femeie care iubeste sexul (oral, anal sau normal... dupa caz!)


"Zdreanta". Nu ma refer aici la catelul lui Arghezi... cel cu ochii de faianta! In terminologia romaneasca "zdreanta" = Bucată ruptă, sfâşiată dintr-o pânză sau dintr-un obiect de pânză; haină, rută sau pânză veche, ruptă. Mai nou in Romania acest termen se refera la "una bucata femeie buna de..." (ei, nu chiar sfasiata!). Si garantat ca nu de panza!


Singurele cuvinte acceptate de dictionarul explicativ al limbii romane sunt "tarfa" si "prostituata". Nici macar termenul "curva" nu se gaseste in DEX.


"Tarfa" = femeie de moravuri usoare. Si ea iubeste sexul la fel de mult ca "parasutele"(oral, anal sau normal... dupa caz!). Nu este insa cea care obtine si venituri din acest scop. Aici cuvantul evolueaza. Termenul de "prostituata" este cel acceptat de limba romana, pentru femeile care fac sex pe bani. Meseria este veche, descoperita si in vechea Dacie.. dar mai des scrierile vorbesc de imperiul roman.


PS: Doamne, cata atentie le dam noi femeilor.

Semnat: MISOGINU'


Un comentariu:

Anonim spunea...

fara femei, barbati u ar rezista