luni, 23 aprilie 2007

DUPA BLOGURI!


Dupa bloguri suntem noi care te facem pe tine!
Dupa bloguri suntem noi sa ne intelegi mai bine!

N-am cerut drepturi de copyright... si nici nu e nevoie. Am schimbat o litera asa cum schimba si romanii un sunet de pe o melodie straina si o fac hit in Romania. (sunt unii care nici nu o schimba!)
Nu vreau sa vorbesc acum de plagiat, furt si alte nenorociri la care romanii sunt experti. Am gasit un subiect traznet. Ziarul "The Times" a facut o analiza a Romaniei si a romanilor care isi petrec clipele vietii pe afara. Si in Anglia se estimeaza ca sunt peste 100 de mii de romani. Multi au lucrat pentru arena Wembley, care trebuia terminata in primavara anului trecut... si a fost gata abia acum o luna. Nu intamplator, The Sun scria la vremea cand arena trebuia data in folosinta, ca un grup de 200 de romani care lucrau la o peluza erau preocupati mai mult de bautura si droguri, decat de cum va arata noua bijuteria de stadion a Angliei.

Acum, The Times a descoperit ca romanii sunt si baieti destepti, nu lucreaza numai dupa blocuri gri si chiar sunt mari specialisti. Avem premianti la Cambridge, la Oxford. Avem directori de firme (vreo 200 in Anglia), cei mai buni specialisti in IT sunt tot romani. La fotbal nu mai avem nicio reprezentare si asta pentru ca englezii n-au stiut sa-l pretuiasca pe golgheterul de acum al Fiorentinei - Mutu.

Niciun comentariu: