vineri, 20 iulie 2007

DE LA RUSI VINE PLOAIA!


tara arde (la propriu!) si baba se piaptana! Cam asa este la romanica, acum cand caldurile lovesc tare si sigur. "Nu cunosc ce-i aia apa plata!" era o vorba dintr-un cantec, care nu mai are nicio insemnatate- valaoare vorbei NU CUNOSC CE E APA e echivalent cu moartea! La 40 de grade, hidrogenul si oxigenul care se aduna si formeaza apa sunt singurele elemente care mai pot salva ceva. Te uiti la oameni cum cad pe strada. Este pacat ca se intampla asta, dar pana la urma sunt lucruri inevitabile. La 40 de grade nimeni nu isi mai poate controla corpul, elementele o iau razna. Nici macar gandirea sau concentrarea nu mai sunt pastrate la cote ridicate. Guvernul anunta ca lanseaza codul rosu. Nu e suficient cel portocaliu si cred ca e timpul ca oamenii sa mai stea si pe acasa! Se poate asa ceva? sincer nu cred ca o sa primesc vreodata liber de la serviciu din cauza caldurii.

"caldura e mare/muzica-i racoritoare/poate ma tirez la mare" - nici macar asta nu mai pot sa fac pentru ca inainte sa ma tirez eu la mare, s-a tirat concediul. pana la urmatorul, de iarna mai e mult de mancat!

"sunt fete(sau pietre) in apa/apa-i sarata" - sa nu beti si sa nu va faceti pofta de a merge la mare. la 60 de grade pe nisip s-ar putea sa va prajiti ca mieii la protzap!

"me gusta la gasolina" - daca vrei sa iti dai foc nici macar nu mai ai nevoie de gazolina. e suficient sa stai in soare o jumatate de ora si e rezolvata problema!
Acum am ajuns din nou la mana rusilor - un cantec spune ca, cica, de la ei vine ploaia!!!!

Niciun comentariu: