luni, 16 iulie 2007

NASCUT PENTRU A FI....!


GENIAL - sunt raritati sau specimene, care se comporta ca un computer mai tare decat toate ale lui Bill Gates. inima lui este mintea si lucreaza ca un ceasornic. si nopatea este predispus la inglobarea de cunostiinte noi. A nu va lasa pacaliti cei care va credeti destepti, dar in realitate nu sunteti nici macar de bagat in seama.

MILIARDAR (SAU MILIONAR) - omul care a avut noroc de parinti cu bani si care e capabil sa toace orice si oricat pentru masini si femei tinere. Niciunul nu tine cont ca viata a fost un noroc pentru el si ca trebuie sa o imparta cu ceilalti. este in lumea lui, ii place sa traiasca asa. Cei mai multi mor in accidente de masina, se sinucid sau sunt ucisi de sotiile, care vor sa pastreze averea.

FOTBALIST - idem cu ce am spus mai sus.

SARAC - om care munceste din greu pentru a avea ce manca. isi iubeste sotia si de obicei, moare alaturi de ea. este ceea ce se cheama dragoste si la bine, dar si mai mult, la greu... Pentru ca nu au bani pentru a-si asigura decat traiul zilnic, duc o viata linistita, fara necazuri si dureri de cap. Faptul ca duc lipsa de finante ramane repede pe ultimul plan, pentru ca armonia este mai presus de orice.

PROSTUL SATULUI - este cel mai inteligent specimen... dintr-o turma (animalele alegeti-le dvs.!). nu dai pe el nimic, este un om care toata viata n-o sa faca nimic. o sa traiasca din ce ii dau altii si va iubi bautura pana la adanci batraneti. va face armata, ca sa mai treaca macar un an din viata. nu isi va intemeia nicio familie, pentru ca nu isi va gasi perechea potrivita(logic!).

CANTARET - pentru ca este mai mult plecat este omul cu cele mai multe amante. In fiecare oras este asteptat de o jumatate, care sa ii faca un masaj... si restul!!! Canta pentru a incanta oameni, iar dupa obisnuieste sa se retraga intr-un cadru intim. desi sunt capabili sa intretina la maxim un chef, nu le adora niciodata.

PROSTITUATA(SAU CURVA) - sunt considerate pleava societatii in Romania. Cea mai veche meserie din lume este apreciata cel mai mult in capitala libertatii, Amsterdam, unde iti alegi persoana cu care sa iti petreci noaptea direct din vitrina. In Romania, majoritatea au o culoare suspect de inchisa si te apeleaza cu dragalasul "mancati-as banii tai!". sunt si fetele care presteaza pe bani multi, curate si deschise la minte, dar sunt raritati.

JURNALIST - un om care incearca sa-i informeze pe altii, dar nici macar el nu e bine informat. nu prea are sanse sa isi ia nevasta, pentru ca sta la servici mai mult decat acasa. se crede destept si genial, dar pana la urma nu este decat un norocos, fata de altii. Pentru ca stie sa lucreze in Word, ar trebui sa primeasca premiul "PULItzer".

POLITICIAN - ca politician trebuie sa conjugi cel mai bine verbele: a dormi si a fura, la orice timp si orice ora. e plin de bani, nesimtit cat cuprinde, in spatele camerelor si cel mai simpatic om in fata lor. crede ca este painea lui Dumnezeu si este adus sa ii ajute pe altii. Aiurea! nu e decat o fata ascunsa a afaceristului, care incearca sa rezolve totul numai pentru binele lui. nu se gandeste niciodata la altcineva.

Niciun comentariu: