sâmbătă, 28 iulie 2007

REVISTA PRESEI... BEST MOMENTS 2007!!!

presa de azi a ajuns de rasul societatii. Fuga dupa notorietate a adus cu ea si o multime de lucruri hilare... Astfel, paparazzi urmatesc tot si scriu subiecte aberante. Unul dintre ele este si cel legate de mine, adus acasa de Raluca Arvat si fotografiat de paparazzi in fata blocului. Si unde e stirea? ca Raluca a facut o fapta buna si m-a adus acasa dupa jurnalul de noapte. OK?!!! (vezi pozele din Can Can si Ciao! la adresa http://www.cancan.ro/2007-05-30/Arvat-si-a-scos-iubitul-pentru-poze-la-2-noaptea.html .

ultimele vesti sunt despre latino loverul Julio Iglesias.. (Ati auzit-o pe ultima?! - cica tatal lui Enrique Iglesias s-a apucat de cantat!!!!). in vizita lui destul de lunga prin Romania, am aflat ca a s-a culcat cu 7 femei la Sibiu, ca a facut baie in piscina nesuferitului de Columbeanu si ca a dat kix cu concertul de la Bucuresti - unde a fost fluierat de 15 mii de oameni pentru sonorizarea proasta.

In Can can - prima pagina in aceasta saptamana care se termina a fost tinuta de primarul Bucurestiului - Adriean Videanu. in vacanta la Saint Tropez acesta a fost fotografiat pas cu pas de doibitocii de paparazzi de la Can Can, care habar nu au sa-si faca meseria.


Acum cateva zile am vazut-o insa pe cea mai tare... o poza la care nu visam niciodata. Fostul meu patron prigoana a pozat in chiloti.. Doamne, cat de hidos arata!


In rest vesti despre blondele cu creier cat nuca, Blondy Andreea Banica, Cristina Rus si Catalin Maruta (si el este tot un fel de blonda!)
Inchei cu ultimul banc al lui Santana - care cica este adevarat. In fata unui bloc, doi pustani discutau de muzica! Ba, mie imi plac astia de la Santana, da e un mosulica cu mustata care baga la chitara, ce strica totul!!!!! :))))))))

Niciun comentariu: