duminică, 15 iulie 2007

I'M CALLIN' U

"Callin U", ultimul hit de la Outlandish mi-a intrat bine de tot in cap in ultima perioada. O piesa tare enervanta, dar care, incredibil dar adevarat, m-a atins, m-a cuprins si o fredonez la fiecare pas. nici macar mie nu imi vine sa cred ca o piesa care n-as fi rezistat niciodata sa o ascult de la cap la coada mi-a atins creierul si.. mai mult, s-a lipit de el! Este un fel de Casablanca sau Coco Jambo pentru vara lui 2007.
n-am mai vorbit de ceva vreme de muzica si cred ca era timpul. YVES LAROCK - Rise Up este piesa pe care o recomand tuturor in aceasta saptamana. Nu este diferita de cea lansata de Larock anul trecutr cu Boc Sinclair, care a erupt repede pe la radio sau in cluburi si sunt sigur ca si cu asta se va intampla la fel. "Mikala" a lui Morandi este iar o compozitie care poate sa dea bine pe piata. deocamdata piesa ruleaza doar pe la discoteci, dar o simt: va iesi hit, daca mister Marius Moga se va gandi sa-i faca si un videoclip (daca i-a facut anuntati-ma si pe mine!).
Daca vreti sa va distrati la o petrecere si aveti chef de glume, apelati cu incredere la familia STRATAN. Cleopatra a mai reusit o minune de piesa, iar Nelu Stratan a lansat si el varianata 2007 pentru "Zai Zai".
ultima recomandare pentru cei care agreeaza R&B si, bineinteles, pentru cei care iubesc formele lui Beyonce.. le pot vedea "upgradate" in ultimul ei single!
Astept si propunerile voastre pe la comentarii... daca aveti de recomandat vreun hit pentru aceasta vara.

Un comentariu:

Anonim spunea...

As spune ca SUNRISE AVENUE e o formatie care merita ascultata"Fairytale" e chiar o supermelodie